Sivut

torstai 16. huhtikuuta 2020

Nacho-jauhelihapelti


Nacho-jauhelihapelti

Ainekset:
400g jauhelihaa
Sipuli 
1 tölkki GoGreenin papusalsaa (Bean salsa original) 
Paprika
 
Lisäksi: 
Nacho sipsejä (noin 500g) 

Juustokastike:
Noin 30g voita
2-3rkl vehnäjauhoja
noin 3-4dl maitoa
Noin 200g juustoraastetta

Ruskista jauheliha. Silppua sipuli ja lisää se paistinpannuun. Silppua paprika ja lisää sekin pannuun paistumaan. Lisää lopuksi papusalsaa ja anna hautua. (Annoin miedolla lämmöllä hautua sen aikaa, kun tein juustokastikkeen)

Tee juustokastikke. Sulata kattilassa voi ja lisää jauhot. Sekoita hyvin ja  anna ihan pieni hetki olla, että jauho muhii voin kanssa (ei saa ruskistua). Lisää maito. Anna kiehahtaa vähän, että paksunee maitokastikkeen tyyliseksi, sekoita hyvin, ettei pala pohjaan. Ota pois liedeltä ja  lisää lopuksi ruustoraaste kastikkeeseen hyvin sekoittaen. 

Lado pellille kerroksittain. Ensin nachot, sitten liha ja juustokastike. 

Tai nachot, liha, osa juustokastikkeesta, nachot ja loput juustokastikkeet. Pinnalle voi heittää vaikka juustoraastetta vielä lisäksi. 

Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia


Tosi helppo ja nopea tehdä. Maistui hyvin vihersalaatin kanssa vähän nirsommillekkin lapsille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti