torstai 29. lokakuuta 2020

Lahkon lapset 3

Pakko hehkuttaa Mariette Lindsteinin Lahko - trilogian päätösosaa! Tätä olen hartaasti odottanut. 

Affiliate-linkki merkitty * 

Aimmat postaukset trilogian kirjoista löydät alla olevista linkeistä
lahko 1 *
lahko 2 *

Kirja saatu näytekappaleena. 
Mielipiteeni on oma. 

LAHKON LAPSET - Lahko 3
Kirjoittanut Mariette Lindstein 
Alkuteos Sektens barn
Kustantaja: Atena Kustannus Oy
Ilmestynyt syksyllä 2020
Kansi: Maria Sundberg / Art by Sundberg
Suomentanut Christine Thorel 
Sivuja 485

Takakannesta
"LAHKON VARJO TAHRAA LAPSUUDEN"

Kun armoton syysmyrsky pyyhkäisee Ruotsin yli,  se vie mennessään myös viisitoista rauhallista vuotta. Myrskyn siivellä Sofian vihollinen, ViaTerra-lahkon johtaja Franz Oswald nousee maailmanmaineeseen. Hiljaiselon vuosinaan Oswald on kasvattanut kaksoispojistaan Thorista ja Vicistä lahkon uskolliset soturit. Mutta hyväksyvätkö pian täysi-ikäiset pojat kaiken, mitä heille opetetaan? Voiko vapaa tahto versoa myös äärimmäisen aivopesun uhrissa?
 Sofia ja Franz Oswald kohtaavat vielä kerran mielipuolisessa kissa ja hiiri-leikissä, jo ja tuhoisaan imuun tempautuvat myös Sofian tytär ja Oswaldin kaksospojat. Ja vain yksi voi voittaa. "

Kirja on täynnä mielenkiintoisia käänteitä. Kuinka syvälle ja moneen paikkaan voikaan lahkon lonkerot ulottua. Sofian rakentaessa omaa rauhallista elämää, tai niin luullessaan, on lahkolla ollut näppinsä pelissä monessa asiassa. Salaa. 

Kirjoitustyyli on mukava. Helppoa lukea. Kiinnostavasti kirjoitettu. Thorin kirjeenomaiset, omasta elämästä kertovat, kappaleet välissä luovat kivan lisän kirjan lukemiseen. Millään ei malttaisi lopettaa kesken.

*Löydät omasi tästä

Lämmin suositus koko trilogian lukemiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti