torstai 16. heinäkuuta 2020

Postikulut vai vähän villalankaa tilaukseen...

Affiliate-linkit merkitty *
#sukkalaatikko2020 tavoite on vielä kaukana, mutta taas on kuitenkin pikkuisen lähempänä. Aikaa sitten aloitetut sukat valmistuivat viimein, kiitos kesäloman autoajelujen. 


Valepalmikkoa edessä ja takana. Ohjeen katsoin lehdestä (ihanat VILLASUKAT), mutta automatkoilla työtä jatkoin ilman lehteä, niin sovelsin loput. Muutamia virheitäkin löytyy, mutta ei onneksi niin tarkkaa omissa sukissa. Automatkoilla saan yleensä parhaiten tehtyä sukkia, kun on pakko istua paikoillaan. Ja lapset istuvat myös. 

Lankana sukissa *Novitan 7 Veljestä, joka on yksi suosikeistani sukissa. 

Uusi kantapää tuli opeteltua. Pientä hienosäätöä vaatinee kai vielä, mutta nyt kuitenkin tiedän miten se pitäisi tehdä. 

Takana tosiaan yksi valepalmikko kulkee kantapään läpi kärkeä kohti. Samalla opettelin uuden tavan tehdä kantapään. Aikaisemmin olen aina vain tehnyt sitä koulussa opittua lappukantapäätä erilaisilla tavoilla.

Samalla neulebingokin nytkähti vähän taas eteenpäin. Yhtenä tavoitteena oli uusi kantapää. Harmittavasti en edelleenkään ole pysynyt langanostolakossa tavoite aikaa. Juurikin "säästösyistä" Adlibriksesta tilasin lankaa.

#neulebingo2020 on ihan alkutekijöissään. Ei vain tahdo aikaa olla toteuttaa kaikkia ihania töitä. 

 Mutta tähän oli hyvä perustelu, hih! Helenalle piti tilata  *Luova kirjani ja hinnan päälle olisi tullut postikulut, mutta kun tilasin noin postikulujen hinnalla lankoja, niin tilauksen hinta olikin sitten justiinsa sen verran, että sai ilmaiset postikulut. 


-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti