keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Yhden ihmisen sotaa - boikotointi

Minulla riittää vaikka minkälaisia boikotointikohteita, kuten Hesburger. 

Ai miksi olemme boikotoineet Hesburgeria?
No, kerran käytiin Hesburgerissa. Paikka oli todella likainen, taapero tarttui lattiaan kiinni ja kaatui. Löi itsensä penkkiin. Lattia oli ihan oikeasti niin tahmainen, että jämähti siihen kiinni ja kömpsähti.

No, se nyt ei vielä olisi yksistään ollut syy boikotointiin, mutta kun saatiin lievähkö ruokamyrkytys samalla. Ensimmäinen alkoi valittamaan mahakipua lähes heti ruokailun jälkeen ja juts ja just kerettiin sukulaisten vessaan vähän matkan päähän. Sen jälkeen enemmän tai vähemmän lähes kaikki oksensivat ja/tai ripuloivat. Olipa kiva kotimatka, kun pari sataa kilometriä oli kotiin. 

Hesburgerille asiasta ilmoitin. Olivat seuraavana päivänä ilmoittaneet johonkin janterveystarkastaja (?) oli käynyt paikkalla, mutta myöhästähän se silloin oli. Mitään vikaa heidän tuotteistaan ei löytynyt. Tarkastaja soitti minulle ja käytiin läpi kaikki syömiset, myös ennen Hesburgerissa käyntiä, mutta selittävää tekijää ei löytynyt. Itse liitin sen voimakkaasti pikaruokalaan ja hampurilaisiin.  Se oliko vika oikeasti heidän ruuassa on kysymysmerkki. Mielestäni oli. Heidän mielestään ei. 

 Vedin kyllä niin herneen nenään, olisivat mielestäni saaneet korvata ruuat tms. Mutta, ku ei, niin päätin ettei me enää Hesburgerissa käydä. 

Tokikaan Hesburger ei yhtä perhettä kaipaa asiakkaakseen, ettei boikotointi näy missään. Mutta kuitenki


Nyt pari päivää sitten meni toinen paikka boikottiin. Kaksi hampurilaisista maistui homeelle. Kerroin asiasta ja vain kiittivät tiedosta. Lähtiissä huikkasin, että jos ruokamyrkytys tulee, niin tiedän mistä tuli. Lähinnä vitsinä siis. Katariinahan sitten oksensi.

Sen verran ärsytti oksentamisen jälkeen, että laitoin vielä kotoa sähköpostia ko. yritykseen. Hyvittivät sentäs kahden ruuan hinnat, mutta ei tule siellä enää pysähdyttyä jatkossa! Sen verran ärsytti taas...

Onhan minulla toki muitakin boikotoinnin kohteita.. Niistä ehkä joskus myöhemmin... 


Boikotoitko sinä mitään yritystä, ketjua tai muuta?

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti