keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Maitohappobakteereja vauvalle

[Kaupallinen yhteistyö, affiliate-linkki merkitty *]

Maitohappobakteereista ja suoliston bakteereista puhutaan paljon. Meillä aina joskus onkin ollut maitohappoabakteereja ja niitä on kuuriluontoisesti syöty. Ja aina antibioottikuurien yhteydessä on suolistoa boostattu maitohappobakteereilla. 

 Mutta nyt pääsimme tutustumaan BioGaia Drops ja BioGaia Drops + D3 tuotteisiin Taimi-vauvan kanssa. BioGaian vauvoille ja taaperoille suunnatuissa tuotteissa on käytetty L.reuteri Protectis® DSM 17938-maitohappobakteeria. Tämä on yksi tutkituimpia bakteerikantoja ja kuuluu meidän luontaiseen bakteeristoon, koska se on peräisin äidinmaidosta. Eli BioGaia Dropsit lisäävät suoliston luontaisten bakteerien määrää ja sopii jo vastasyntyneillekin. 


BioGaia Drops ja BioGaia Drops D3 ovat näppärässä tuubissa, josta on helppo annostella kevyellä puristuksella tarvittavat 5 tippaa esim. lusikkaan tai ruokaan. Tuubia täytyy aina ravistella ensin noin 10 sekuntia ja sen jälkeen vasta puristaa tipat.
Ei siis enää ärsyttävää odottamista, milloin lasipullosta tippa sattuisi tippumaan. Tuotteet säilyvät avaamattomina 24kuukautta ja avattuna 3kuukautta. Yksi tuubi sisältää noin 50 päiväannosta. 


Meidän Taimin mielestä nämä BioGaia Dropsit on hyvän makuisia, suu auki odottaisi lisää. Tuubinkin hän yrittää napata itselleen. 

Vauvoille ja taaperoille suunnattuja tuotteita on kaksi erilaista. BioGaia Drops (maitohappoabakteerit) ja BioGaia Drops + D3 (maitohappobakteerit ja D3-vitamiini). BioGaialla on myös kattava valikoima muitakin maitohappobakteereja. Löydät tuotteet * täältä

-Kirsi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti