perjantai 25. maaliskuuta 2022

Ihana kotimainen pieni käsityöyritys: S Tilja Design

[Kaupallinen yhteistyö] 

Minulla on kauan ollut ongelma avainten kanssa, niitä kun on niin paljon moneen eripaikkaan. Aina tahtoo unohtua joku avain kotiin, kun kaikkia en halua samassa avainkaulanauhassa pitää. (Pelkään hukkaavani kaikki avaimet yhdellä kertaa ja siinä olisikin melkoinen show pystyssä sen jälkeen) Ja jos ne avaimet on jossain hyllyllä avaimenperässä, niin sinne ne tahtoo jäädä lähtiessä. Nyt yhteistyön merkeissä sain uuden nauhan avaimille. 

S Tilja Design  on kotimainen pieni käsityöyritys, joka valmistaa monenlaisia käsityötuotteita villasukista korviksiin ja puruleluista avannauhoihin, myös asiakkaiden toiveiden mukaan. Tuotteiden turvallisuuteen on panostettu ja ne valmistetaan huolellisesti noudattaen Tukesin turvallisuusstandardeja. 
                Sain kauniin avainkaulanauha, 
                 kiitos S Tilja Design! 
   

Vauvoille S Tilja Design valmistaa mm. älyttömän ihania puruleluja ja tuttinauhoja, joihin saa halutessaan vaikkapa lapsen nimen. Vauvoille tarkoitettujen tuotteiden mukana on aina esim. pesuohjeet ja muita yleisiä ohjeita ja neuvoja tuotteen käytöstä. Tuotteet ovat elintarvikelaatuisia silikonihelmiä ja/tai käsittelemätöntä puuta. Tuotteet eivät sisällä PBAta, ftalaatteja eikä PVCtä. Esimerkiksi silikonihelmistä tehdyissä puruleluissa on kaksinkertainen nauhoitus turvallisuussyistä. 

S Tilja Design myy tuotteitaan suoraan Facebookin ja Instagramin kautta. 
Ostoksille >> Facebook tai Instagram
Valmiita tuotteita löytyy myynnistä  Käsinetorista ja Linja-Kukka Oy:stä. 

Annoin vapaat kädet tehdä minulle sopiva avainnauha ja sain juuri minun tyylisen. Ainoastaan sanoin suosikkivärini eli mustan. Tämä on ihanan kevyt ja kaunis avainnauha ja  tulee kyllä ahkeraan käyttöön! Vielä välinekaapin avain pitää laittaa tuohon kaveriksi, niin ei unohdu sekään jumppareissuilta kotia 😊

Kiitos S Tilja Design!

Suosittelen lämpimästi tutustumaan valikoimaan! 

-Kirsi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti