perjantai 18. maaliskuuta 2022

Monta rautaa tulessa

[Sisältää mainontaa] 

Usein, jos en ole liian väsynyt, otan "oman ajan" yöllä. Harvoin muulloin kerkeää tuusailla omia juttuja. Aamullahan se tahtoo kostautua, mutta on välillä niin mukava vaan olla omine ajatuksine, puuhailla mitä haluaa jne. Ja on hiljaista.

Affiliate-linkki merkitty *

        Kiitos kirjasta Haamu Kustannus. 


Tämän yön oman ajan tuloksena sain kirjan luettua ja siitä kirjoitettua Kirjapinon takana - blogiin. Jutun pääset lukemaan tästä. Kirjaa lukiessa neuloin samalla sukkaa. Tavallista sukkaa on niin helppo neuloa, että lukeminen onnistuu samalla. Käsityötä ei tarvitse ajatella tai edes katsoa, kun perusvartta neuloo vaan menemään. 

Adlibriksessa on langat alennuksessa. 31.3.2022 asti saat - 15% alennusta LANGAT22 -koodilla. Täältä löytyy * langat alennuksessa. Tekisi mieli tilata, mutta aika vasta tilasin hirveän kasan lankoja ja tällä työtahdilla ne riittää vuosiksi 😅

Adlibriksen Socki-langat ovat muuten todella hyviä ja mukavia neuloa. Joistain muista langoista (ei Adlibriksen) tahtoo tulla ihottumaa tai häiritsevää pölyn tunnetta nenään (aivastuttaa), mutta näissä en ole sitä vikaa huomannut. Nytkin siis neulon Socki - langasta sukkia.

Tämä talvena tosiaan olen vain kahdet sukat saanut neulottua ja pari huvia. Ei vain tahdo aika riittää. Katariinalle sain vihdoin muutama päivä sitten sukat valmiiksi, niidenkin tekemiseen meni monta kuukautta.. 

Nyt vähän mietin, josko hyvissä ajoin aloittaisin tekemään joululahjaksi sukkia. Lankoja ainakin riittää 😅 samalla olisi kyllä hyvä syy vaikka tilata uusiakin..

-Kirsi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti