lauantai 19. maaliskuuta 2022

Ihanaa söpöstelyä (+alekoodi)

[Kaupallinen yhteistyö Mochi Babyn kanssa]


Taimin yllä oleva mekkosetti on herättänyt paljon ihastelua ja kyselyitä. Instagramista tämä mekkosetti ja paljon muita supersöpöjä vaatteita löytyy  @mochi_babyofficial - sivuilta. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Nyt Mochi Babylle oli tullut paljon ihania kesäsettejä lapsille. 

 Tämä asukokonaisuus herätti tänäänkin paljon huomiota juhlissa. Ja kun vauvoista on kyse, ei tahdo vaatteet kauaa pysyä puhtaana (ainakaan meillä). Hivenen jännityksellä tätä ihanuutta olen pessyt jo monet kerrat, mutta onnekseni tämä on pysynyt uutta vastaavassa kunnossa. On aina ikävä, jos uudet /uudehkot vaatteet kulahtaa ensimmäisissä pesuissa jo paljon käytetyn näköisiksi, onneksi tämä mekko on pysynyt siistinä.

Jostain syystä mekon materiaalit miellyttää minua, en useinkaan kiinnitä huomiota edes tällaiseen. Yläosa on ohkasempaa ribbikangasta ja joustaa kivasti eli on helppo pukea päälle. Alaosan kangas on paksumpaa ja mukavan pehmoista. Vauvojen ja taaperoiden pukemisessa arvostan aina helppoutta, niitä kun on joskus haastava pukea 🤭

Ja se alekoodi.. Eli arkea10 - koodilla saat - 10% Mochi Babyn tilauksestasi. Tilata voit Instagramista löytyvien ohjeiden mukaa. Koodi on voimassa 20.4.2022 saakka.

-Kirsi 

2 kommenttia: