maanantai 3. helmikuuta 2020

Esittelyssä varainhankintaa : Herkku & Lakritsa

                    Yhteistyössä Herkku ja Lakritsa
                                       https://paperitukkuri.fi/


Pääsimme maistelemaan Herkku ja Lakritsan tuotteita. Nami! Herkku ja Lakritsan valikoimasta löytyy monenlaista herkkua, on ihanaa metrilakua, toffeeta, keksejä, suklaata... Gluteenitonta ja vegaanistakin löytyy. 

Suuren perheen äitinä usein harmittelen keksipakettien kokoa, mutta Herkku ja Lakritsan keksit ovat ämpärissä ja niitä on reilusti. Suklaapaloja oli 900g, joten sai lapsetkin useamman maistiaisen ottaa. Ja olikin ne hyviä! Keksiämpäreiden painot sisällöstä riippuen vaihtelee 850g - 1000g. 


Toffeesekoituksessa on sisällöltään vaihtelevasti pehmeitä kermalehmä-, lakritsi- ja hedelmätoffeita. Luxuskonvehtit on nimensä veroisia. Konvehtit on italialaisia cremetäytteisiä ja superhyviä. Makuja mm. pähkinä-maitosuklaa, crispy-maitosuklaa ja vanilja-tummasuklaa. 

Kaikkien tuotteiden hinnat (paitsi Herkkusalkku) on 10 euroa ja myyntipalkkio on 40%. Herkkusalkku sisältää 10 erilaista kotimaista karkkipussia, hinta 20 euroa. 
Yli 300 euron tilaukset kuluitta. 

Varainhankinnan voi toteuttaa ennakkomyyntinä riskittömästi tai suoratilauksena. 

Aloita tästä tilaamalla myyntikuvastot
Tai

Minä itse ihastuin todellakin näihin keksiämpäreihin. Hintakin vain 10euroa, josta hyvään tarkoitukseen menee aina 4euroa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti