perjantai 27. marraskuuta 2020

Klik, Klik.. Black Weekin löytöjä

 Affiliate - linkin merkkinä on *

Black Friday on venynyt Black Weekendiin ja Black Weekiin ja Cyber Mondaykin vielä siihen päälle. Millon kannattaiskaan ostaa, jos edullisesti haluaa? Ei mitään hajua! 

Meidän seudulla on korona leviämässä hurjaa vauhtia ja kauppoja en nyt halua edes lähteä kiertelemään ja lahjoja etsimään. Loputkin lahjat menee siis tilaukseen. Lasten harrastukset ovat toistaiseksi tauolla. Saa nähdä, miten tilanne kehittyy. Korona, hyvä syy shoppailla vain netissä.

Aluksi ajattelin, että jätän väliin nämä "ylikulutuksen ja - shoppailun mahtipäivät". Sitten oli luppoaikaa ja aloin etsiä netistä pienimmille kummilapsille joululahjoja, kun olin jo toiveita kysellyt. Löysinkin ne ja samalla vähän muuta. Hupsis. 

Nettishoppailu on tehty liian helpoksi. Klik, Klik vaan.. 

Katariinan lahjatoiveena on ollut lautapelejä. Vaikka meillä niitä on järkyttävästi minun mielestä , niin ei kuulemma tarpeeksi kuitenkaan. * Martinexin Black Friday jatkuu koko viikonlopun ja sieltä löysinkin mielenkiintoisia ja edullisia pelejä Katariinalle, palapeli ja muovailumassaa Lempille ja Iidallekin palapelin. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!! 

Iida on toivonut uutta puhelinta joululahjaksi. * elisan tarjouksia olen ajattelut hyödyntää, alustavasti jo katselin valikoimaa,mutta kun en oikein näistä ymmärrä.. Juhani saa melkein katsoa, että tulee hyvä puhelin. Sielläkin näytti olevan Black Friday. Onkohan Cyber Monday? Tai tarjoukset koko viikonlopun...? 


*Adlibris on koko viikon jo ollut Black Weekissä. Huimia tarjouksia sielläkin! Klik, Klik... 

Ihanaa piristystä saa kukista harmauteen ja pimeyteen. Tykkään.

Muutamaa lahjaa lukuunottamatta sainkin lahjaostokset tehtyä nyt. Toki jotain pientä oli jo valmiiksikin hommattuna. Meillä lasten toiveet olivat maltillisia, vain muutamaa lahjaa toivoivat joulupukilta. Toki joulupukin lisäksi kummit muistavat omilla paketeillaan. Ja mummut ja pappa. 


Toivotaan parasta! Pysykäähän terveinä! 

Tuliko shoppailtua Black Weekin aikana? 

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti