maanantai 30. marraskuuta 2020

Cyber Monday ja heijastintehdas

* merkitsee Affiliaite-linkkiä

Tytöt perustivat "heijastintehtaan" ja monena päivänä värkkäsivät heijastimia.  Lisääkin pitäisi vielä tehdä, että voivat antaa kaikille kavereille. Ihanaa, että värkkäävät. Mutta se jatkuva tavaroiden levitys, lattialla pyörivät helmet, jalkapohjia pistelevät piikit ja renkaat eivät ole niin ihania. 

Tämä inspiraatio tuli joulukalentereiden takia. Helena on vuosia tehnyt kaverinsa kanssa toisilleen joulukalenterit. Nyt Iidakin halusi tehdä omille bestiksilleen kalenterit ja niihin koruja sisällöksi. Katariina aikoi tehdä koko eskarin väelle heijastimet. 


Todella helppo ja nopea toteuttaa, onnistuu pienemmiltäkin aikuisen avustamana.

Tarvikkeet:
korupiikit, erilaisia helmiä, heijastinkangasta, renkaita ja lukkoja/avaimenperiä


Korupiikkiin pujoteltiin helmiä ja heijastinkankaasta leikattiin siivet. Lopuksi isoin helmi pääksi ja piikki pyöriteltiin renkaaksi. Renkaaseen kiinni välirenkaita ja lopuksi lukko/rengas tms, millä sudenkorennon pystyy kinnittämään.


Heijastinkangasta ei tietenkään äkkiseltään meiltä löytynyt. Uhrattiin ylimääräinen heijastinliivi tähän. 

***

Cyber Monday on tänään ja pitäisi jotain vielä ostaa. Tytöt saivat sen verran hyvin kulutettua koruvarastojani, että pitää varmaan tilata lisää. Mm. *Adlibris myy korutarvikkeita ja helmiä.

*Lindexin tarjouksia (tänään 30.11.20202 vielä) pitää myös käydä katsomassa. Lindexin vaatteet ovat yleensä kestäviä lapsillakin.

Juhanin pitäisi vielä käydä valitsemassa *elisalta uusi puhelin, kun vielä hyviä tarjouksia on. 

*Jollyroomissa on myös jotain Cyber Monday tarjouksia. Nekin pitäisi katsoa.

-Kirsi /Lapsellista arkea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti