perjantai 11. joulukuuta 2020

Yritysuskollisuus ei aina kannata, säästöä sähkön kilpailutuksella

Yleensä olen tyytyväisenä vuodesta toiseen samojen yritysten asiakas. Esim. Puhelinliittymät ovat aina olleet Elisalta (ennen Saunalahti) , vakuutukset LähiTapiolassa (ennen Tapiola).

Sähkösopimuskin on ollut lähes aina Vattenfallilla. Varmaan ainakin sen aikaa, kun on tässä asuttu. 13 vuotta. Nyt kilpailutin sähkösopimuksen, ja melkonen kasa euroja säästyy. Harmi, että sähkönsiirtoa ei voi kilpailuttaa. Se vasta kallista onkin. 

Olisi pitänyt hoksata kilpailuttaa aikoja sitten jo! 

Isohkossa lapsiperheessä sähköä kuluu. Aina pyörii tiskikone tai pyykkikone. Ruokaa saa olla jatkuvasti laittamassa. Ladattavia puhelimia on useita, televisiot, pelikoneet, kahvinkeitin jne. sähköä menee... Meillä käyttövesi lämpenee sähköllä, kallista! Kanalassa palaa talvikauden valot pitkän päivän ja lämmitys siihen päälle tarvittaessa. Autojen lämmitys pakkasilla.. Sähköä menee todellakin. 

Arkkupakastin on vanha, varmasti melkoinen sähkösyöppö. Jääkaapin uudistin vasta, joskaan sekään ei nyt tuliterä ole. Mutta uudempi kuin entinen, joka lienee oli 80-luvulta. Ehkä uusi vie sähköä vähemmän. Toivon ainakin niin. 


Kilpailutus oli superhelppoa! Linkki kilpailutukseen on *>>tässä<<.

Yritysten kannattaisi uskollisia asiakkaita oikeastaan palkita!

Toki nykyisin on todella energiapihejä kodinkoneita ja lamppuja esimerkiksi. Jouluvalot alkaa olemaan led-valoja meilläkin kaikki jo. Mutta minua harmittaa ihan hirveästi se, ettei niitä lamppuja voi vaihtaa. Juurikin pihan jouluvalot tuli tiensä päähän kun yhtäkkiä sammui lähes kaikki ledit. Nyt pitää uusia koko homma, ei vain lamppua tai paria. 

Uusi, ihana jouluvaloni roikkuu tuvassa ruokapöydän yllä.

Säästä sinäkin ja kilpailuta sähkösopimuksesi! Jahka uusi sähkösopimukseni astuu voimaan, palaan asiaan mikä oli todellinen säästö. 

-Kirsi /Lapsellista arkea




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti