keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Pihistelyä ja hulvattoman hauska nuortenkirja esittelyssä

Affiliate-linkki merkitty * 

Joku inhottava tauti meillekin rantautui, kun syysloma alkoi. On nuhaa, kuumetta, kurkkukipua ja herra ties mitä.
Vain me vanhemmat, vauva ja yksi isommista lapsista ollaan toistaiseksi säästytty taudilta.

Tällaiset yön tunnit, kun pitää valvoa täytyy toki käyttää hyödyksi. Ja muistinpa tuossa eräpäivä poistosta ostetun juustopalan olevan menossa vanhaksi. Lempin kanssa päätettiin raastaa koko iso pala pakastimeen odottamaan pizzapäivää. 

Ilta-alesta (-60%) ostettu juusto meinasi mennä vanhaksi, raastamalla ja pakastamalla juustolle tulee lisää aikaa. 

Pikkuneiti oli kyllä jo nukkumassa (onhan kello jo 3.50), mutta kuulemma tuli nälkä ja kova jano, liekö kuume nousussa ja siksi heräsi.. 

Luin yks päivä hulvattoman hauskan nuortenkirjan. Oli just sopivaa huumoria minun makuun ja varmasti monen nuoren. 

Kirja on Vilu Varennon kirjoittama Be Cool - Jäykkänä jenkeissä.  Tätä kyllä suosittelen kaikille teineille, joilla on huumorintajua ja pisara räväkkyyttä. Ja vanhemmille. Ihan pakko lukea ensimmäinenkin osa! 


Kirjailija :Vilu Varento
Ikä: 12-15 V
Sarja: Be cool, osa 2
Julkaistu: 2021
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 211

"Be Coolin villissä jatko-osassa panokset kovenevat - suorastaan jäykistyvät!

Seiskaluokasta selvinnyt Tassu pääsee Justuksen kanssa lomalle New Yorkiin. Justus livahtaa erotiikkamessuille, ja Tassu hermoilee luvattuaan rohkean etäsession tyttöystävälleen. Reissu saa erikoisen käänteen, kun huoltajaksi värvätty kummisetä Jaakko retkahtaa paikallisiin herkkuihin ja alkaa käyttäytyä oudosti. Justuksen hotellillakin tapahtuu kummia. Keitä ovat vitoshissin hiipparit, mitä puuhataan hämärissä kokouksissa ympäri kaupunkia ja miten Onnenpyörästä intoilevat ihmiset liittyvät asiaan? Pojat tempautuvat mukaan mysteeriin, joka paisuu kuin muffinssitaikina, ja Tassu joutuu panemaan taas nolouskykynsä peliin.

Be Cool - Jäykkänä jenkeissä on riemastuttavan räväkkä romaani siitä, miten noloudesta voi tulla supervoima. Se on kutkuttava yhdistelmä huumoria, jännitystä ja agentti seikkailua höystettynä ripauksella fantasiaa. "
 
Löydät kirjan myynnistä esim.  *tästä

- Kirsi /Lapsellista arkea 

Kirja saatu kustantajalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti