maanantai 27. joulukuuta 2021

Rohkean Roosan seikkailuja

Roosa-sarjan kirjat ovat ihania, meillä näitä luetaan säännöllisesti. Usein lapsia pelottaa kummitukset ja muut sellaiset, mutta Roosan avulla meillä suorastaan toivotaan kotiin kummituksia ja salaperäisiä mysteereitä. 


Roosa ja punainen mysteeri kirjassa Roosa seikkailee kummitusystäviensä kanssa, ratkoo salaperäisiä merkkejä ja pelastaa pulaan joutuneen pupun. 

Roosa ja vaaleanpunainen kummitus kirjan tapaan tämäkin on mukava lukea, hienosti kuvitettu, eikä lainkaan pelottava. Rohkeaan Roosaan on ilmeisesti lasten helppo samaistua tai Roosa rohkaisee lapsia esimerkillään. 

       Kiitos kirjasta Haamu Kustannus 
                Affiliate-linkki merkitty * 

Kirjailija: Rosario Garcia Gil
Julkaistu: 2020
Kustantaja: Haamu Kustannus 
Sivumäärä: 53

Roosan perhe asuu vanhassa talossa, jota Roosa rakastaa. Talo on täynnä arvoituksia, joita Roosa myös rakastaa. Talosta hän on löytänyt uuden ystävän, joka on itsekin oikea mysteeri. Se on nimittäin vaaleanpunainen kummitus.

Talossa tapahtuu taas. Aivan kuin Roosa saisi omituisia viestejä joltakulta, joka selvästi pitää punaisesta väristä. Taitaa olla taas arvoitusten ratkomisen aika!
Kummitusystävät ja Lilli-nukke apunaan Roosa aloittaa yölliset salapoliisiseikkailut ja löytää talosta uuden huoneen. Ja se onkin varsin erikoinen.

Oman kirjasi löydät * tästä

2 kommenttia:

  1. Kiitos tosi ihanasta arvostelusta! Tällainen palaute saa minut herkistymään ja haluamaan kirjoittaa vielä tusinan lisää Roosa-kirjoja. Kolmas kirja julkaistaan kohta. :) Terveisin Rosario Garcia Gil

    VastaaPoista