perjantai 31. joulukuuta 2021

Vuosi 2021

Tämä vuosi alkaa olemaan taputeltu. 
Klap, Klap. 

Viimeisen päivän ohjelmana onkin ihan vain herkuttelua ja rakettejakin pitäisi ampua. Turhaa rahan haaskaustahan se on, mutta lapset sitä odottaa kovasti. Itsekin muistan lapsuudessa rakettien ampumisen tärkeyden. Joten raketteja ostetaan ja ammutaan. 

Tokihan raketit roskaavat ja saastuttavat luontoa. Tulee pienhiukkasia ja mitä lie päästöjä niiden tekemisessä ja kuskaamisessa tänne. Oli kuitenki positiivista huomata, että ainakin osa raketteja myyvistä ja maahantuovista yrityksistä kompensoi hiilijalanjälkeä kohdentamalla varoja mm. vesistöprojekteihin. Toki olisi mukava tietää tarkemmin projekteista ja niiden etenemistä..
  
Ammuttako te raketteja? 

***

Mutta vuosi 2021 oli kyllä merkittävä vuosi monella tapaa, paljon suuria muutoksia taphtui. Alku vuosi meni armottomasta raskauspahoinvoinnista ja väsymyksestä selviämiseen ja töihin.

Kesä meni kuumuudesta nauttiessa ja turvotus oli ihan kamalaa. Ison mahan kanssa oli melkoisen tukalia nuo helteet ja siksi kai se turvotuskin oli ihan omaa luokkaansa.

Jalkapallo on olennainen osa meidän arkea. Helena aloitti uudelleen fudiksen, eli 4 pelaajaa meillä. Lempi toki vielä käy vain perhefutiksessa, joten ei paljon ole treenejä, eikä pelejä ollenkaan. 

Katariina aloitti ensimmäinen luokan, Helena siirtyi yläkouluun ja Juhani meni ammattikouluun. Kriisi! Mun vauva on amiksessa! 
Syksyllä ostettiin yllättäen isompi talo ja ennen muuttoa kerkesi kuopuskin syntyä. Aiemmat raskaudet ovat meneet aina yli, mutta tämä neiti olikin hätäisempi ja tuli muutaman viikon etuajassa maailmaan.

Toki vuoteen mahtui paljon pienempiä ja suurempiakin asioita ja tapahtumia. Romaanin verran kai sais kirjoitettua jo niistä.. 

Vuosi 2021 kyllä jää mieleen suurien muutosten vuotena. 

Meidän koirat eivät onneksi pelkää ollenkaan raketteja. 

Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti