sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Joitain kivoja kirppislöytöjä

Mieheni 85-vuotias mummu on innokas kirppiksellä ja kierrätyskeskuksessa kävijä, hän vain harvoin pääsee mihinkään. Ollaan tyttöjen kanssa muutaman kerran isomummua käytetty kirppiksillä ja kauppa-asioilla. Nyt taas yks päivä pyörähdin isumummun ja kahden pienimmän tytön kanssa kierrätyskeskuksessa. Hyvin pikaisesti käytiin, kun ei mummu taho kauaa jaksaa käveleskellä ja kaupassakin piti käydä. 

Muutaman hyvän löydön tein! Lelukuvissa alla oleva automatto meinasi jäädä ostamatta, kun oli tahraisena viety paikalliseen kierrätyskeskukseen. (Mikä järki?) . Kauan mietin ostanko vai en, lähteeköhän puhtaaksi. Hinta oli pari euroa. Päätin lopulta ostaa ja kokeilla saisinko tahrat pois. Heitin maton heti kotona pyykkikoneeseen ja kaikenmaailman myrkkyjä, pyykkidesiä jne perään. Kuudessakympissä pesin, vaikka ohje oli 30 astetta. Ja niin saatiin hieno v
matto Lempin autoleikkeihin, värit toki saattoi haalistua, mutta ainakin on nyt tahraton ja puhdas 😅

Puujuna ja palikoita, kaikki ei ole samaa sarjaa. Kuvasta puuttuu muutamia palikoita jo. Hinta 0,50€

Hauskat tieviitat, jonkun itse maalaamia.  Hinta 0,50€ 
Tiejyrä, Kuormuri ja kartiot yht. 0,70€

Tuo matto on ihana puuvillamatto ja väritykseltään minun mieleinen. En niin niistä kumpipohaisita liikennematoista ole koskaan välittänyt, mutta tämä oli paljon nätimpi 😊

Ja tokihan muutama kirja tarttuu aina mukaan. Hinta tais olla euron kappaleelta.

Ostin kyllä lisäksi Iidalle oikein siistin Umbron treenipaidan, 0,50€ ja
miehelle ostin 6 dvd-levyä, yhteensä ne maksoi 1,80€. 

Mutta tosiaan tuota en ymmärrä, että vaatteita, tavaroita tai mattoja viedään likaisena kierrätyskeskukseen tai kirppikselle. Yäks! Kauan tuota mattoakin mietin, vaikka ei suuresta summasta ollut kyse ja olisin koirille voinut laittaa aluseksi, jos en olisi saanut tahrattomaksi. 

Nuihin tieviittoihin ihastuin, myydäänköhän jossain nuita valmiina ilman maalausta? Olisi kiva maalata omia viittoja.

- Kirsi 

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytyöjä olette saaneet kirpputoreilta. Matto on kiva, hyvä kun päätit ostaa. Tahraisestakin saa käyttökelpoisen kun rohkeasti tarttuu asiaan.

    VastaaPoista
  2. Kirpputoreilta tekee todella kivoja löytöjä!

    VastaaPoista