perjantai 25. helmikuuta 2022

Mitä seuraavaksi?

Olen tässä sulatellut viimeaikaisia tapahtumia ja eritoten Ukrainan tilannetta. On ihan järkyttävää, että näin on tapahtunut. Nykyaikana! 

Ihana auringonlasku omalta pihalta kuvattuna sai ajattelemaan, että joillain voi olla ihan toisenlainen näkymä horisontissa. 😢

Ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Euroopan sisälläkin on jännitteitä ja kahtiajakautumista kansan keskuudessa koronarokotteisiin, digitaaliseen tunnistautumiseen, passeihin ja muihin liittyen. Ranskan poliisin kovat otteet mielenosoittajia kohtaan oli järkyttävää katsottavaa joku päivä sitten. Nyt Ukrainan tilanne. Ottawa. Kyllä hirvittää mitä seuraavaksi. 

En ole panikoivaa ja ahdistuvaa tyyppiä, mutta kyllä tosissaan huolta herättää maailman meno ja ennen kaikkea omien lasten tulevaisuus. Millainen on maailma tulevaisuudessa ja millainen on tämä heidän lapsuus. Lähes koko Lempin (3v) elinajan on ollut korona. Koronarajoitukset, maskit, karanteeni, on ollut rakkaat harrastukset tauolla jne. Mitä muistaa ekaluokkalainen lapsuudestaan? Koronan? 

Ja nyt sitten Ukrainan sota. Surua ja huolta tunnen ukrainalaisten puolesta, voi kunpa tätä ei olisi tapahtunut! Ihan pahalta tuntuu 😢 

Miten pieni ja avuton sitä itse onkaan tällaisissa suurissa asioissa 😩

       Lempiä ei tulevaisuus vielä huoleta. 

Lapsiltahan ei toki voi Ukrainan tilannetta ja Venäjän osuutta salata, mutta täytyy varmasti vähän suodattaa, ettei mitään pelkoa lietsovia juttuja kuulisi. 

Mitkäs on sun fiilikset/ajatukset viikonloppuun?

-Kirsi Lapsellista arkea 

1 kommentti:

  1. Kaikki tuntuu vain niin käsittämättömältä. Juuri kun pääsimme pikkasen eroon koronasta niin sitten tämä sota tuli tilalle!

    VastaaPoista