tiistai 23. marraskuuta 2021

Black Week - muutama hyvä löytö jouluun

Ennen oli oikeastaan Black Friday ja Cyber Monday. Nyt on Black Week ja sille etkoja ja ties mitä... Meinasin jo jättää väliin, mutta Adlibriksessa oli muutama Black Week tarjous joita en vain voinut ohittaa.. Adlibriksen Black Week tarjoukset ovat voimassa 28.11.21 

Affiliate-linkki merkitty * 

Iida on tykännyt Eppu Nuotion Supermarsu-kirjoista ja nyt olikin muutama meiltä puuttuva edullisesti tarjolla.  * Supermarsu ja outo toveri ja * Supermarsu tekee maalin  päätyi ostoskoriin. Nämä tilasin joululahjaksi Iidalle. 
Ja Katariinalle pari helppolukuista kirjaa joululahjaksi tilasin myös. Pysyy lukuinnostus paremmin hänelläkin yllä, kun teksti on sujuvaa ja kirja ei liian pitkä ja paksu ole. Lukupalat - sarja on tarkoitettu juuri lukemaan oppineille ja alaluokkalaisille. Meillä ei ennestään ole näitä ollut, mutta nyt tilasin pari Lukupalat - kirjaa, kun oli niin edulliset. 

Juhanille tilasin joululahjaksi tarjouksesta yhden sotaromaani, joka vaikutti mielenkiintoiselta. *Kannaksen suurtaistelut kesällä 1944 venäläisin silmin

Lempi on älyttömän innokas pelaamaan ja kuuntelemaan satuja. 


Osa peleistä ja palapeleistä on myös alennuksessa, mutta ei se peli mitä metsästän. Ja lankoja oli myös jopa - 55% alennuksilla.. Muutaman kerän saatoin vahingossa tilata.. Klik Klik..

Oletko tehnyt Black Week - löytöjä?

- Kirsi / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti