tiistai 23. marraskuuta 2021

Ei mitään prinsessa juttuja, autoja ne olla pitää

Disneyn satulukemiston Salamannopeat Autot, Martti ja Aavevalo oli iltasatuna yhtenä iltana. Kohta 3-vuotias typykkä on kova Autot - fani. Onneksi on joskus tullut tämä kirppikseltä ostettua. 

Tosi huonosti on Autot - kirjoja (ja leluja) saatavilla nykyisin uutena. Äänikirjoina löytyy enemmän valikoimaa, mutta itse tykkään enemmän "oikeista" kirjoista. Onneksi olen säästänyt isoveljen vanhoja kirjoja ja autoja. Nyt niille on käyttöä taas!

Elokuvat olivat jo naarmuisia, ne löysin Facebookin kirppiksiltä. Autot - kirjoja ja palapelikirja löytyi myös Facebookista. Nyt täällä innokkaana odotellaan pakettien kotiutumista. 

Disneyn Lentsikat on myös Lempin mieleen ja yhtä lentokonetta metsästettiin kuukausia. Onneksi löysin Kipparin torista ja neiti saa sen joulupukilta. Luotto joulupukkiin oli kova, kun sanoin ettei sitä löydy mistään. Voin vain kuvitella sen ilon, kun saa kauan kaivatun lentokoneen! 

Synttärilahjaksikin Lempi toivoo autoja. Ei mitään prinsessa - juttuja, ei nukkeja tai astioita. Autoja, paloautoja, poliisiautoja, ambulansseja jne on toivelistalla. Saakoon niitä sitten! 



Martti ja aavevalo
Alkuteos: Cars: Mater and the Ghost Light
Teksti: Andrea Posner- Sanchez
Kuvitus: Bud Luckey ja Dominique Louis
Suomentanut: Sati Leveelahti
Kannen suunnittelu : Samppa Ranta
Kustantaja: Sanoma Magazines Finland, 2009
Ikäsuositus: 3+

Martin mielipuuhaa on säikytellä Syyläri Cityn asukkaita. Eräänä iltana Sheriffi kertoo tarinan sinisestä aavevalosta. Syyläri Cityn asukkaat päättävät vuorostaan säikäyttää Martin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti