maanantai 24. helmikuuta 2020

Esittelyssä varainhankintaa : Nettihattu

Nettihatun ihanat trikoopipot ja -pannat ovat loistavat tuotteet varainhankintaa. Ihania ja laadukkaita pipoja ja pantoja ei vaan voi olla liikaa. Tätä postausta tehdessä mietin pitkään kuinka kuvata pipoja ja päätin harkiten julkaista kuvia, joissa lasten kasvot näkyvät ja jokaisen kuvan lapsille näytän. Lempi ei vielä mielipiteitä ilmoita, mutta isommat kyllä. Onneksi tytöt ovat innokkaana mukana tässäkin touhussa.

               Yhteistyössä Nettihattu
                        (kevätmallisto) 

Nettihatun tuotteilla on avainlippu, ne valmistetaan Kuusamossa käsityönä. Loistava tilaisuus tukea varainhankinnan kohdetta, sekä kotimaista yritystä. Tuotteet on kaksinkertaista ja oikeasti laadukkasta trikoota, ei mitään ohkasta lirua. Nettihatun varainhankintavalikoimiin kuuluu myös heijastavia pipoja, itselle haluaisin kyllä Äiti-pipon. Hyvä lahjaidea äitienpäivään! Vink vink! 



Kevään kuosit on aivan ihania! Meillä Lempi ihastui Kettu-pipoon, ei yhtään haittaa, vaikka onkin iso. Isommille tytöille taas meinas ihan tappelu tulla, kuka saa minkäkin. 

Hinnat ovat maltilliset, esim kuvan Kettupipo (kevätmallistossa numero 20) on 15 euroa ja siitä 5 euroa jää myyjätiimille. Ei toimituskuluja, ei lisäkuluja. 

Helenalla Nettihatun ihana trikoopanta, tässä yksi koko saatavilla (aikuinen), mutta meillä ainakin sopi hyvin isommalle tytöllekkin. 


Myynti tapahtuu näppärästi mallipipojen ja kuvastojen avulla ennakkomyyntiinä. Jokainen myyjä saa oman tilauslistan ja kuvaston, täytetty tilauslista lähetään sähköpostitse Nettihatulle (kuvana tai skannattuna). Pipot toimitetaan esim. myyjäkohtaisesti pakattuna sovittuun osoitteeseen. Mallipipojakaan ei tarvitse palauttaa, vaan ne saa pitää vaikka arpajaispalkintoina tai vaikka eniten myyneille bonuksena. 

Iidalla samistelupipo, hiukan iso vielä, mutta tämän kanssa halusi kuvaan.


Katariinan pipo sopii myös hyvin samisteluun isosiskojen kanssa. Yhteiskuvaan en saanut vielä onnistumaan tytöistä.. 


Tämä kuosi on varmasti kaikkien pienten "työmiesten ja - naisten" mieleen ja miksei isompienkin.. 
Ihana kummipoika pääsi testaamaan työkoneiden kuvilla varustettua pipoa ja ihastui kovasti. Nukkumaankin piti mennä pipo päässä. (Kuva: HL, julkaistu vanhempien luvalla)


Isänpäivänä saatu lakki on ollut Iskälle mieluinen, tämäkin malli näkyy olevan varainhankintatuote. Kuva ei ole hyvä, kun ei mies suostunut malliksi. 

Nettihatun heijastaviin pipoihin on paljon värivaihtoehtoja, tekstit on mm. Äiti, mummu, mummi, iskä, pappa..Ja muutama erilainen printti, tähdet, sydämet, tassut ja työkalut. Myös omalla esim. joukkueen logolla voi painattaa pipoja.

Tutustu kuvastoon alla olevasta linkistä ja aloita kampanja! 
-Kirsi / Lapsellista arkea

**Kaupallinen yhteistyö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti