perjantai 14. helmikuuta 2020

Esittelyssä varainhankintaa : Turvatalkoot

Turvatalkoot tarjoaa varainhankintaan monenlaisia heijastavia tuotteita esim. trikoopipoja ja pantoja heijastavilla printeillä, heijastimia, heijastavia tuubihuiveja yms. Talvikaudella on tuotteina mm. kuvassa (alla) näkyvät neulesormikkaat ja fleecevuorinen tuubihuivi. Talvituotteita on rajoitettu erä, nyt kannattaa pitää kiirettä! 

             Yhteistyössä Turvatalkoot

Tytöt (Iida ja Katariina) pääsivät testailemaan uusia huiveja, sormikkaita ja pipoja. Tuotteet olivat ihanan tuntuisia ja pääsivätkin heti suosikeiksi. Ja äitikin tykkää, kun tytöt näkyvät hyvin! Heijastinlankaa en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta sopii siis ihan vaikka 7 veljestä langan kaveriksi, itsellä on ajatus jotain kuviota kokeilla tästä lapasiin tehdä, mutta saa nyt nähdä.. . Lempin sairastelu nyt pitänyt niin kiireisenä, että vielä suunnitteluasteella on. Kuvan lupaan laittaa, kunhan on valmis! 

 Salaman kanssa otettu kuva. Sormikkaissa heijastinlankaa kauttaaltaan (paitsi nuo muutama sormenpää kosketusnäytön  käytön takia). Samaan tyyliin löytyy myös ihania pipoja, haluan sellaisen itsellekin! Trikoopipoissa iso heijastava printti takaa hyvän näkyvyyden.

Olen usein mm. kauppojen parkkipaikoilla harmitellut, etteivät lapset kunnolla erotu hämärässä ja roikkuvat heijastimet katoilee, mutta nyt meidän tytöt ainakin näkyvät. Autolla ajaessa sattuu usein pimeitä jalankulkijoita tien varsilla ja kyllä säikäyttää. Jo esim. sormikkaat toisivat huomattavasti lisää näkyvyyttä pimeään!  (kuvassa alla näet kuinka hyvin sormikkaat näkyy) 


Hinnat ovat kilpailukykyisiä, jopa edullisia oikeastaan. Tuotepakettien hinnat on 10€ -35€, ja myyntiansio vaihtelee 3€ - 10€. Tilaaminen on riskitöntä ennakkomyyntinä ja helppoa asiakastilin kautta. Jokainen myyjä voi helposti kirjata myynnit itse asiakastilille.

*Toimituskulut ovat yli 20 tuotetta tilattaessa 0€, pienemmissä tilauksissa 6.90€.

*Minimitilausmäärää ei ole!

*Yli 300 tuotetta tilattaessa ryhmä saa 200 euron bonuksen. 

Pipoja, huiveja, sormikkaita ym tarvitsee aina kaikki, nyt Turvatalkoot - varainhankinnan avulla saat ne ja sen lisäksi NÄKYVYYTTÄ pimeässä. Käytännöllistä, tarpeellista ja hyödyllistä! Sellaisia tuotteita on helppo myydäkkin. 

Aloita tästä varaamalla oma myyntijakso ja kuvastot. 


Aivan huikea näkyvyys pimeässä, näistä tuli äidin ja tyttöjen suosikkeja! Tytöillä tässä uudet sormikkaat, pipot ja huivit. 


Miksi varainhankintaa? Osallistumalla varainhankintaan (ostajana ja myyjänä) tuet ryhmiä saavuttamaan tavoitteensa. Varainhankinnan avulla mahdollistetaan kaikkien osallistuminen toimintaan, ettei kukaan jäisi ilman harrastusta tai muuta toimintaa (leirikoulu,luokkaretki yms). Ihanaa olisi, että jokainen pääsisi aina mukaan perheen varallisuuteen katsomatta!

Turvatalkoot - varainhankinta auttaa saavuttamaan ryhmän tavoitteen ja sen lisäksi tuo vielä turvallisuutta ympäristöön heijastavilla tuotteilla!

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti