keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Ehdota lahjoituskohdetta villasukille!

 Affiliate-linkit merkitty *

Vihdoinkin sain Helenalle pitkät pitsisukat valmiiksi. (Aikaisempi juttu sukista löytyy täältä) Näytti jo että kesä kerkeää tulla ennen sukkien valmistumista, mutta sainpas tehtyä ja uudetkin aloitettua.

#sukkalaatikko2020 1.pari ja heti käyttöön.

Aloitin itselleni tekemään Adlibriksen * Socki Glam - langasta pitkiä sukkia. Aikaisemmin en olekkaan Socki - langoista neulonut mitään, yllätyin positiivisesti langan tuntumasta. Väri ei alkuun oikein innostanut, meinasin jo purkaa, mutta työn edetessä on värikin alkanut miellyttää.
©Kirsi/Lapsellista arkea

Neuleohje pitkiin sukkiin, ihan samalla ohjeella en omiani ole neulonut, mutta periaate on sama. Itse laitoin 18s puikolle ja joustinneuleen neuloin 2.75 puikoilla. Sen jälkeen vaihdoin puikot 3.5 kokoon. Omaan jalkaan mallailin ja kun pohkeen paksuin osa ylittyi aloin kaventamaan joka kolmas kierros. Minulla on löysä käsiala ja pikkusen pienemmillä puikoilla tykkään neuloa kuin suositus vyötteessä..

©Kirsi /Lapsellista arkea 

Yhdet lahjoitettavaksi tehdyt pienet sukat on päättelyä odottamassa. 

#neulebingo2020 yhtenä kohtana oli neuloa sukkia lahjoitukseen. Ehdota kohdetta joko kommentoimalla, lähettämällä viestiä lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostia (kirjapinontakaa@gmail.com). Voit myös vinkata tuttavaa, ystävää tai muuten vaan sukkien tarvitsijaa. Valitsen mieleni mukaan kohteen/kohteet.


-Kirsi / Lapsellista arkea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti