torstai 28. toukokuuta 2020

Ei pitäisi jumiutua tuttuun ja turvalliseen..

*House of Organic, kaupallinen yhteistyö*

Tunnustan olevani usein hiukan ennakkoluuloinen ja usein suosin vanhaa ja tuttua merkkiä. Tässä tapauksessa tuttu merkki ja tutut tuotteet on Eco Cosmeticin aurinkovoiteet. Ekologiset ja fysikaaliset**, paljon kehutut ja toimivaksi todettu. 

Kaupallisen yhteistyön kautta sain testiin ihan erilaista aurinkovoidetta. Suojakerroin tässä suihkeessa on pienempi kuin tuossa toisessa, mutta periaatte sama. Ekologisia molemmat. Koostumus  ja käyttökokemus aivan erilainen. 

Eco Cosmeticin aurinkovoiteita olen monesti kritisoinut siitä, että rasva on niin paksua. Hankalaa levittää, on tahmeaa ja iholla selvästi vaaleaa. Lapset eivät oikein tykkää, kun niin hankalaa levittää, tuntuu tympeältä. Silti meillä on näitä käytetty vuosia! On ollut hajustettua, hajustamatonta, erilaisilla kertoimilla, pienille lapsille tarkoitettua jne. Kaikki yhtä tahmeita ja työläitä levittää. Jotenkin kai ajattelin sen kuuluvan asiaan tai että kaikki fysikaaliset aurinkovoiteet ovat tuollaista paksua tavaraa. No, eipä ole. 

Nyt todellakin pääsin testaamaan uutta tuotetta, siis uutta minulle. Varmasti monelle tuttua. Vitsi miten helppoa! Tuosta purkista on helppo suihkuttaa iholle, levittyy todella helposti ja tuoksu (joista en yleensä tykkää) on todella kiva. Vaikuttaa riittoisalta. Muutamalla suihkauksella Alga Maris aurinkovoidetta saa ison alan rasvattua, kun taas Eco Cosmeticin paksua voidetta saa tursottaa paljon, sitä kun tulee aina niin paksu kerros, vaikka miten yrittäisi levittää ja ihoon hangata. Lapset tykkää paljon enemmän tästä uudesta juuri helppouden takia. 

Toki tuo Alga Marisn aurinkovoide on hintavaa markettien tuotteisiin verrattuna, mutta onneksi se on riittoisaa, ainakin vaikuttaa siltä. Kannataa myös hyödyntää ja katsella tuleeko tarjoukseen tai esim. kärsineen pakkauksen vuoksi outlettiin, jos hinta tuntuu liian suolaiselta. Outletista tosiaan löytyy mm.pikkuvikasia, päiväystuotteita ja valikoimasta poistuvia tuotteita. 

Ja vaikka tässä on kyseessä kaupallinen yhteistyö, mielipiteeni tai perheeni mielipide on aina aito. 
 
Onko sulla suosikki aurinkovoide? 

-Kirsi/Lapsellista arkea 

** Ekokosmetiikan aurinkovoiteet ovat  fysiologisia. Fysiologiset aurinkorasvat tekevät ihon pinnalle suojan, kun taas kemialliset aurinkorasvat imeytyvät ihoon ja vaikuttavat ihon sisällä. Kaikki fysiologiset aurinkovoiteet eivät kuitenkaan ole ekologisia. Kemialliset aurinkovoiteet sisältävät paljon haitallisia kemikaaleja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti