tiistai 12. toukokuuta 2020

Hammaspeikot lakoon..

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic

Iidalla ja Katariinalla hammasharjat pysyvät viikon siisteinä, eikä aina niinkään kauaa. Poikkeuksen ovat tehneet bambuharjat ja nämä BERLIN BIOBRUSH hammasharjat (linkki hammasharjoihin kuvan alla). Hammasharjat löytyvät House of Organic Outlet - osastolta, jossa on paljon ihania tuotteita. Outletista löytyy mm. poistuvia tuotteita, tuotteita joiden pakkaus on muuttunut tai kärsinyt matkan varrella. Kannattaa tutustua! Outlettiin pääset tästä. 

Usein luonnonkosmetiikka, ekologiset tuotteet ja luomu mielletään hirveä kalliiksi (ja onhan se markettimerkkejä kalliimpaa yleensä), mutta House of Organic pyrkii tarjoamaan laadukkaita ja jokaisen lompakolle sopivia tuotteita. Ja Outletista varsinkin löytyy edullisia tuotteita. Lisää yrityksestä voit lukea tästä :  House of Organic
Kaikki tuotteet eivät välttämättä ole sertifioituja, koska esim. pienellä kotimaisella yritykselle ei välttämättä ole varaa hankkia sertifikaatteja. Valikoima on laaja, ei siis vain luonnon kosmetiikkaa, vaan ylipäätään kaikkea ekologista, luonnollista, eettistä ja luomua. Löytyy esimerkiksi kodinhoitoon tuotteita ja superfoodia. 

Luonnollisuus, ekologisuus ja eettisyys =  House of Organic. 

Hammasharjoista meinasinkin jo muutama päivä sitten kirjoitella, mutta tässä kaiken kiireen keskellä en kerennytkään. Vanhaksi sitä pitää elää näköjään, että ymmärtää ettei kaikki hammasharjat vain sovi kaikkien suuhun.  Aina olen tuskaillut hammasharjojen kokoa ja kun on tuntunut ettei taimpia hampaita saa kunnolla harjattua. Harja vain ei oikein mahdu kunnolla, vaikka minullakaan ei mitenkään pieni suu ole. Kai. Ostin vasta uudenlaisia hammasharjoja ja huomasinkin minulle sopivan ne, vähän pienemmät hammasharjat, joita vahingossa ostin. Juhani taas valitteli niiden olevan liian pienen tuntuisia, mutta jatkossa ostan aina tuollaisia hiukan pienempiä harjoja kuin perus Jordanit tai muut itselleni. BERLIN BIOBRUSH hammasharja aikuisille on myös yksi niistä hyvän mallisista harjoista kapenevan pään ansiosta. Sopii suuhun kuin suuhun. 

-Kirsi / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti