maanantai 4. toukokuuta 2020

Pääsimme testaaamaan Puuhaboxia

Tänään testattiin Puuhaboxia, jonka testiryhmään meidät valittiin. Hakijoita oli kuulemma ollut todella paljon ja me oltiin yksi kymmenestä onnekkaasta testaajaporukasta. 

"Tämä on tosi kivaa!" 

Puuhaboxi on satuseikkailu, joka on tarkoitettu erityisesti 3-6-vuotiaille, mutta tämän parissa kyllä isommatkin viihtyivät. Vanhemman aktiivista osallistumista tämä vaatii kyllä. Puuhaboxissa on tarina ja tehtäviä, jotka etenevät aina uudelle pisteelle tultaessa.  Tehtäviin vaadittavat tarvikkeet löytyvät jokaiselta kotoa. Tarinaan liittyvät kirjeet ja kortit tulevat paketissa, paketissa myös selkeä ohje vanhemmille järjestelyistä. 

"Nyt se on valmis. Hei, tiedänkin mistä etsin nyt!" 

Tarina etenee kirjeistä löytyvien tehtävien ja vihjeiden avulla. 

"Äitii, äitiii!! Nyt se löytyi, saanko avata jo? Tuu äkkiä tänne!"

Katariina oli Puuhaboxia testaajana ja tykkäsi kovasti. Tarinan loputtua halusi tehdä tehtäviä uudelleen ja uudelleen. Koko tarina pitää kuulemma tehdä kokonaan uudelleen joku päivä! Todellakin tykkäsi tästä! 


Hirveitä ponnisteluja tämä ei vanhemmalta vaadi, onneksi. Pieniä alkuvalmisteluja ja tarinan / tehtävien lukemista aina uuden kuoren löydyttyä. Ei siis todellakaan mitään vaativaa! 

Tehtäviä on monipuolisesti, esim. liikunnallisia tehtäviä joita jatkettiin vielä seikkailun päätyttyäkin. 

Jos olisin ajatellut vähän tarkemmin, niin oltaisiin tehty tämä Lempin päiväunien aikana. Nyt Lempi kerkesi aina välillä hääräillä ja häiritä tehtävän kulkua. Olisi ollut ihana, kun olisi voinut keskittyä ihan täysillä itsekkin tähän seikkailuun. Katariinan seikkailua ei Lempin hääräämiset haitanneet kylläkään.. 

Tarinan edetessä kerätään merkkejä joilla tehtävän saa loppuun suoritettua. Nalle saatiin pelastettua ja noita häipyi muille maille.

Puuhaboxiin pääset tutustumaan tästä.

Puuhaboxin avulla teet tylsästä arkipäivästä suuren seikkailun lapselle. 

-Kirsi ja Katariina / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti