lauantai 18. tammikuuta 2020

Ihmisen paras kaveri ❤️


Esiteelläänpä meidän perheen paras ja tärkein Karvakamu, reilu 3-vuotias Walesinspringerspaniel. Ihan huippu koira lapsiperheeseen! (Muita eläimiä esittelen joskus..) 

Hädän, itkun ja surun keskellä on varmasti lohduttamassa ensimmäisenä. Tukkeutuu vessaankin mukaan, jos ei ole ovi visusti lukossa 😀, on läksyjen teossa mukana ja aina jaloissa... 

Omat lapset (ja aikuiset) saa tuota ystävää pyöritellä miten vaan, vieraisiin kyllä suhtautuu varauksella. Tai, no hyvin tutut vieraat on asia erikseen 😊. 

Oikeastaan Lillerin Lalleri on esikoisen ja minun yhteinen koira. Esikoisella oli ihan hirveä koirakuume 9-10 vuotiaana. Koiran ostamista vastustin, kun arvelin sen jäävän minun hoidettavaksi..

Lopulta lupasin, jos kerää itse rahat koiraan. Samalla sovittiin että minä maksan sitten kulut. Arvelin, että jotain sekarotuisia vielä saa lähes ilmaiseksi, vaan olipa koirien hinnat nousseet pilviin. Silloset koirat kun olivat todella edullisia, toinen 100 euroa, toinen oli ilmainen. 

Koira ajateltiin ostaa kesäloman aikaan, jotta poika kerkeää touhuta koiran kanssa kunnolla.. Lukuisia ostoilmoituksia jätettiin ja myynti-ilmoitukset katseltiin läpi, oli koirat ihan saavuttamattomissa pojan rahoilla.  Lopen löyty sopiva ja lupasin puuttuvan summan maksaa 😊

Hauskimpia oli, kun ostoilmoituksessa luki "koira tulee 10-vuotiaalle omaksi, joskin vanhemmat vastaavat koiran hoidosta", meille tarjottiin Chihuahuaa, joka ei sovi lapsiperheeseen 🤔. No, onneksi lopulta löytyi sopiva koira. 

Lilleri on ihan kamalan tärkeä ja rakas meidän lapsille. Taaperokin varmasti muistaa huolehtia koiran syönnit, yllätten koira onkin syöttötuolin vieressä tai alla aina ruoka-aikaan. Jos ei vahingossa tipu, niin sitten annetaan tarkoituksella maistiaisia Lipille. 

(Vanhan sanonnan mukaan rakkaalla lapsella on monta nimeä, pätee myös koiraan) 

Jos jotain ärsyttävää koirasta tai tuosta rodusta pitää sanoa on se tuo karvan määrä mikä lähtee 😲 ja korvatkin on vain koristeena oikeastaan 😅 

Löytyykö teiltä eläimiä? 

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti