sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Pizzapannari, helppoa iltapalaa


Ikuinen ongelma, mitä tänään iltapalaksi?Puuro ei tahdo kaikille maistua, leipääkään ei aina vihti syödä ja muutenkin samat iltapalat pyörii..


Tänään päätin tehdä pizzapannaria, pohjan ohjeen nappasin Hellapoliisin Pikkukokki keittiössä kirjasta. Päälliset sitten oli "mitä kaapissa sattui olemaan". Tuli ihan superhyvää.
 
Suosittelen!

Päälle laitoin siis kinkkua, tonnikalaa, halkaistuja minitomaatteja, pizzamaustetta ja juustoraastetta.

Meillä kun aina on joku nirsoilee jostain, niin myös tälläkin kertaa. Yhdellä ei olisi saanut olla kinkkua ja toisella ei tonnikalaa  ja kolmas valitti tomaateista🙄. Epäilen meillä olevan maailman nirsointa väkeä 😂.  Olisin pitänyt hoksata laittaa toiselle puolen toista ja toiselle toista ja tomaatitonkin kohta jättää 😅

Jotenkin tämä ruoka aiheuttaa aina harmaita hiuksia. Aina samat ongelmat, mitä syödä... Netti pursuaa ihania ohjeita, mutta meillä suurin osa tykkää vain perusruuasta, eikä kovin monenlaisia vihti kokkailla yhdelle syönille. Mutta kiva kokeilla uusia ja jatkossakin tulen tätä tekemään! 

Tässäpä vielä Hellapoliisin ohje tuohon pohjaan. 

Tulee uunipellillinen

6 dl maitoa
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl ruokaöljyä tai 50g margariinia sulatettuna

Sekoita kaikki ainekset sekaisin, ja anna taikinan seistä mielellään puoli tuntia. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Ripottele päälle täyteaineita makusi mukaan.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

-Kirsi /Lapsellista arkea 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti