Matsmart

lauantai 18. tammikuuta 2020

ECOfeel tuotteita testissä


Meidän perhe pääsi testaamaan ECOfeel tuotteita ja tosiaan aioin niistä kertoa jotain vielä.

Jos et ole lukenut "Varainhankinta esittelyssä: ECOfeel" juttua niin se löytyy täältä :
 https://lapsellistaarkea.blogspot.com/2020/01/esittelyssa-varainhankintaa-ecofeel.html?m=0
 (Tarvis kyllä opetella tekemään fiksummin nuo linkit 😂)


    Konjac-pesusieni pääsi käyttöön, ihana!  

Jättää iholle kivan puhtaan tunteen, syväpuhdistaa, kirkastaa, tasapainottaa ihon pH:ta ja on ekologinen, biohajoava. Ei sisällä väri-, lisä-, säilöntä- tai hajusteaineita, sopii koko perheelle. Kestää 2-3 kuukautta käytössä. 


              5-vuotias ihastui täysin "panda"                                   hammasharjaansa.

Hammasharjoja on lasten ja aikuisten mallia, varsi bambua ja harjakset kiillettä suojaavaa hiilikuitua. Ihanan pehmeät harjakset ja luonnostaan antibakteerinen. Biohajoava. Yhtä pitkää käyttöikää lupaillaan kuin muovisille hammasharjoille.

Vesipullosta tuli meillä hitti, muut pullot ei olekkaan enää kelvanneet. Kuulemma Joulupukin pitää tuoda kaikille omat. 😊

Lasijuomapullo, 550ml, on ekologinen ja tyylikäs. Lasipullosta ei vapaudu haitallisia kemikaaleja. Ei haise pahalle "muovipullolle" ja vesi pysyy raikkaana ja hyvän makuisena. Materiaalina pullossa on kestävä borosilikaattilasi, korkki on ruostumatonta terästä, suojus neopreeniä. Voidaan pestä myös koneessa. 

 Minun uusi paras ystävä, take away - kuppi.

Kestomuki, 450ml, biohajoava. Ei sisällä myrkkyjä, vaan materiaalina on bambu, puukuitu, maissi ja  BPA- ja ftalaattivapaa hartsi, biohajoava. Kuppi ei haise pahalle muoville. Silikoni (kansi ja kädensija) on kierrätettävissä. Pitkäikäinen, voidaan pestä tiskikoneen ylätasolla.

ECOfeel tuotteiden hinnassa kannattaa muistaa, että hyvään tarkoitukseen menee aina puolet hinnasta. On tärkeää tukea varainhankintaa ostamalla edes jotain pientä, mikäli mahdollista. Tällätavoin saadaan muu muassa pidettyä harrastuksien hintoja kohtuullisina ja mahdollisimman moni voisi harrastaa perheen varallisuudesta riippumatta tai kaikki lapset voivat lähteä luokkarerkelle/leirikouluun jne.❤️

-Kirsi/Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti