maanantai 20. tammikuuta 2020

Tulevaan talveen varustautuminen..

               20.1.2020
Pitkästä aikaan oli ihana ulkoilukeli täälläkin päin Suomea. Vaikka nyt illalla olikin taas ihan märkää ja loskaista, päästiin aamulla nauttimaan lumesta. Taaperokin pääsi hyvin kävelemään, kun oli jään päälle satanut lunta.

Tämä talvi  on ollut kyllä melkoinen, välillä paukkuu pakkanen välillä sataa vettä. Nastakenkien ostoa olen miettinyt koko porukalle, kun täällä ollut niin liukastakin kaikkialla. Tahtoo vaan laadukkaat kengät maksaa maltaita X 7. Pitäis varmaan katsella tulisiko alennukseen ja ostaa odottamaan.  Vai onkohan edes saatavilla pieniä nastakenkiä?

Tarjoushaukkana koitan aina etsiä seuraavalle välikaudelle ja talvelle vaatteet alennuksesta. Tahtoo kirpaista ostaa useammalle lapselle satasien haalareita tai takkeja.. Ja kun oikeastaan ei kannata mitään huonoa halvalla ostaa..

Pitkään olen ostanut lapsille toppahaalareita ja toppahousuja, joissa on hyvät ominaisuudet. Ei ole kastunut vaatteet, eikä ole tarvinnut kurahousuja tukkia toppisten päälle. Se on niin ärsyttävää hommaa! Ja lopulta taaperokin on kurahousujen kanssa sellainen pötkylä, ettei liikkumaan pääse..

Ens talveksi pitäis useammat toppahousut ostaa ja yks takki ainakin ja ehkä haalari. Ulkovaatteet ruukkaan ostaa aina uutena, kun sitten niitä voi kierrättää siskojen kesken tai serkkujen.. Nytkin Katariinan vanha Reiman haalari on todella siisti, joten menee odottamaan seuraavaa käyttäjää. Lempin Reiman haalarin kohtalo on auki, kun tarkoitus ei olis enää väkeä lisätä... Mutta...

Reiman sivuille on tällainen affiliate-linkki, jos kiinnostaa käydä katsomassa alennuksia.

Kurkkaa alennukset

                                  20.1.2020

Katariinalle eskariin meinasin jo tilata vaatteita, mutta pitääkö eskarit haalareita?


 Kuvassa tilanne seuraavana päivänä 21.1.2020. Ei tahtonut pystyssä pysyä.. ( Kuva lisätty jälkeenpäin.)

-Kirsi/ Lapsellista arkea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti