sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Varainhankinta, Mosho on lopettanut ☹️

Voi itku!

Vasta löydettiin Mosho- tuotteet, lapsen joukkueen varainhankintaa, ja nyt se on lopettanut. Moshon tuotteita oli niin helppo myydä. Muutamien äitien voimin saatiin joukkueelle noin 600 euroa kerättyä rahaa (tarkkaa summaa en enää muista). 

Harmittaa myös siksi kun olin niiiiin ihastunut Moshon tuotteisiin, etenkin keittiösaippuaan ja niin odotin uutta tilausta, kuten moni muukin. Sillä keittiösaippualla lähti pahimmatkin pa*kan hajut pois käsistä, kun tavallisilla saippuoilla joutuu välillä pesemään usemmankin kerran.. 
(Ja, kyllä meillä se keittiösaippua löytyy vessasta nykyisin 🙈) 

kuva: Kirsi / Lapsellista arkea

Moshon tuotteina oli mm. Shampoot, suihkusaippua ja hoitoaineet. Tuotteita oli yllättävän helppo myydä ja kate oli kohdallaan. Meillä vielä sattui kivasti kampanja, jolloin joukkue sai 6€/myyty tuote itselleen (normaalisti oli 4€). 
Tuottepakettien hinnat oli 12€ ja niissä oli esim. keittiösaippuaan 300ml kauniissa pumppupullossa ja 500ml täyttöpussi. Pakkaukset ja pullot olivat kauniita ja hienosti pakattuja. 

Dermosil on Moshon emoyhtiö, nyt Moshon nettisivuilla kyllä lupaillaan uutta konseptia ja lanseerausta tammikuussa.. Pitääpä muistaa seurata Dermosilin sivuja, jos pian tulis samoja tuotteitakin saataville. 


-Kirsi / Lapsellista arkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti