Matsmart

perjantai 24. tammikuuta 2020

Onko Vuokkoset mummomerkki? Miksi kotimaiset ei ole suosittuja?

Pitkään olen miettinyt ja ihmetellyt miksi suomalaiset ei suosi enemmän kotimaisia vaippoja? Tai siteissä kotimaisia? Tai liivinsuojissa?  

                Nyt meiltä löytyy Pirkan vaippoja. 

Onko se brändi, mikä vaikuttaa niin paljon? Vai Liberon keräilykampanja? Itselle kotimaisuus on ostoksia tehdessä merkittävä vaikuttaja, joskaan en ehdoton ole tässäkään. Muumia ja Pirkkaa käyttää meillä vaippailija, molemmat kotimaisia. Vaipat sopii herkkäihoisille ja on muutenkin laadukkaita! Kotimaiset tuotteet miellän heti puhtaammiksi ja paremmiksikkin kyllä. 


Joskus on meilläkin ollut muita merkkejä, mutta harvakseltaan.  Kerrankin Katariina sai niin kamalan allergisen reaktion vaipan kemikaaleista, että hetken (20min), kun vaippa oli iholla ollut, oli koko vaippa-alue kirkkaan punainen, koholla ja kirvely kamalaa...Vaippa oli kuiva koko ajan, ettei mikään pissa ollut se vaikuttava tekijä. Sen jälkeen aloin miettiä enemmän vaippojen kemikaaleja ym aineita. 

Toinen, miksi ajattelen että kotimaisia tuotteita tulisi suosia pääasiassa on ihan talous, työllisyys, verot jne. Ekologisemmaltakin tuntuisi kotimaiset vaipat, kuin ulkomailta laivalla(?) kuskatut vaipat.. 

Siteissäkin tuntuu ulkomaiset merkit olevan suositumpia, nuorekkaampia tai jotain.. Tässä kyllä törmään itsekin tähän ajatteluun, että muut merkit on trendikkäämpiä ja Vuokkoset on jotenki mummomerkki. Anteeksi nyt vaan mummot ja kaikki muut.

Mitä te ajattelette asiasta? 

-Kirsi / Lapsellista arkea

2 kommenttia: