torstai 23. tammikuuta 2020

Esittelyssä varainhankintaa : Great Kids

Sain herkullista ja ihanan pehmeää metrilakua sekä suklaa lakukuulamixin ja toffeen maistiaisia, nams, tölkinviilentimet ja soijavahakynttilän. 

*Yhteistyössä Great Kids*

Great Kids on valikoimaltaan laaja, jokaiselle löytyy jotain. On Hamam-pyyhkeitä, metrilakua, juomapulloja, villasukkia, kynttilöitä... Löytyy myös gluteenittomat ja vegaaniset lakusetit

Great Kids on tehnyt erilaisia myyntikuvastoja, voit ottaa ennakkomyyntiin kaikki tuotteet tai vaikka vain herkut esimerkiksi.  Voit tilata tuotteita ensin ja myydä vasta tilauksen saavuttua (valkoidut tuotteet näet tästä).
TAI 
Riskitön vaihtoehto on kerätä tilaukset ensin, sitten tilata. Tosin tuskinpa myymättä nämä tuotteet jää! 

Minimitoimitusmäärät on herkkukuvastolla on 500€ ja All Star myyntikuvastolla 700€. All Star sisältää siis kaikki tuotteet. 

Aitoja turkkilaisia Hamam-pyyhkeitä voi myös ottaa pelkästään myyntiin. Minimitoimitusmäärä Hamam-pyyhkeitä on 50 kappaletta. Pyyhkeet kuuluvat All Star kuvastoonkin, mutta mahdollista enmakkomyydä vain niitäkin. 

Metrilakut ja Toffeemix, minimitilaus on 300€. 

Ilmaiset postikulut. 

Ansio vaihtelee 33,3%, 35% tai 40% tuotteesta riippuen. Tuotteet on maltillisia hinnoiltaan. 




Kuvassa ihana soijavahakynttilä puusydämellä, tuoksuna vanilja. Vegaaninen ja ekologinen. 45h paloaika, puusydän. 

Joskus lapset ovat markkinoilta halunneet metrilakuja ja se on ollut kovaa, mautonta.. Mutta nämä metrilakut oli pakattu tiiviisti pusseihin, niin ne oli ihanan pehmeitä ja maistuvia, nam!!

-Kirsi / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti