maanantai 27. huhtikuuta 2020

Hyönteishotelli ja tähtien asennot

Affiliate-linkit merkitty *

Hyvin harvoin, siis ihan oikeasti harvoin, voitan mitään arpajaisista, mutta nyt on ihmeesti ollut tähtien asennot kohdillaan tai jotain. Jippii!! Olin voittanut Filetto Desings - liikkeeseen lahjakortin, ihan huippua! Makrameet ovat upeita ja kauan olen haaveillut sellaisen tekemisestä, mutta aina jäänyt haaveilun tasolle. Nyt ajattelin tilata Diy- paketin ja kokeilla onnistuisiko minulta.

Yhden alennuskoodinkin voitin toiseen liikkeeseen, mutta jotenki - 15% alennus ei saa innostumaan samalla tavalla kuin euromääräinen summa tai tuote. Alennuskoodi saattaa jäädä kyllä käyttämättä.. 

Lenkillä kerättiin tarvikkeita hyönteishotelliin. Iidalla suosikki takki * Reiman valikoimasta. Irrotettavalla vuorilla takki menee kesät ja talvet. 

Vanha lyhty sai uuden elämän hyönteishotellina. Ajattelin tyttöjen kanssa useammankin tehdä.

Hyönteishotelliin tarvitset vanhan lyhdyn ja risuja, käpyjä, heinää, sammalta, lahoa puuta, sahanmuhia tms täytettä. Lyhdystä on vastakkaiset lasit poistettu ja tilalle laitettu verkko suojaamaan linnuilta ja pitämään ainekset sisällä. 

Samalla Iida ja Katariina innostuivat muurahaisfarmista. Iida sai joululahjaksi tämän. Farmi on tilattu *Jollyroomista

Jos jotain positiivista koronasta pitäisi sanoa, niin tämä kotoilu on kyllä ihan kivaa. Enpä muista millon viimeksi kaikki lapset ovat osallistuneet pizzan leipomiseen. Kouluhommatkin sujuu niin hyvin, että ei tarvitse paljon kyllä huolta kantaa.. Iidalla toki on niitä "sitkuttelupäiviä", mutta muuten kyllä sujuu hyvin. Lenkkeilty on koko porukan voimin ja välillä pienemmälläkin porukalla. Uuden treeniohjelmankin tein ja innostus kasvaa sitä mukaa kuin kunto. Treenaamaan minun kanssa pääset tästä.

Katariinan kanssa vietettiin laatuaikaa pelailemalla kahdestaan. Lautapelejä meillä on vinot pinot ja nyt pelivuorossa oli Muumipeikon ystävät ja Prinsessan juhlat. 
Pelit kyllä sopii paremmin ehkä pienemmille pelaajille, tai sitten olen itse näihin jo niin kyllästynyt. Jotain uusia pelejä voisikin jossain vaiheessa hankkia. 
Suosituksia? Mitä teillä tykätään pelata? 

Hyvää alkanutta viikkoa! 

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti