torstai 23. huhtikuuta 2020

lasten lintuviikko ja etäopetuspäivä 26


 Lasten lintuviikko on 11.-17.5.2020. Ideana on tehdä linturetki ja havainnoida pesintää. Retki voi olla vaikka omassa pihapiirissä tai lähimetsässä. Tietämystä linnuista ei tarvita. Tapahtumasta löydät lisätietoa yllä olevasta linkistä. Sieltä löytyy myös maksutonta materiaalia lintuviikkoon liittyen. Osallistumalla olet mukana arvonnassa.

Lintuviikkoa on järjestetty 2004 vuodesta alkaen. Itse en ole tästä koskaan edes kuullutkaan. Pitää kyllä ehdottomasti osallistua tyttöjen kanssa!

***
Kouluhommat eivät meinanneet Iidalla tänään sujua, ei olisi millään malttanut tehdä tehtäviä ja keskittyä hommaan. Oli niin kiire leikkimään vaan. Lenkkeilyä ja ulkoilua on tänään ollut ohjelmassa enemmältikin. Ja jumppaa. Nyt pitää suunnitella jo uusi ohjelma seuraaville päiville. Muutenpa päivä olikin sitä samaa.. Siivoamista, pyykkiä, tiskiä ja ruuan laittoa. Tuntuu, että saa jatkuvasti hellan edessä seisoa..

***

Tänään sain kivan puhelun. Oltiin Katariinan kanssa päästy puuhaboxin testaajiksi. Testiryhmään pääsi 10 perhettä ja me päästiin. Vau! Nyt vain innokkaina odotamme, että päästään pakettia testaamaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti