maanantai 20. huhtikuuta 2020

Sananupotusta, etäopetuspäivä 23

Affiliate-linkki merkitty *
Niin se taas viikonloppu hurahti vauhdikkaasti ja arkinen aherrus kouluhommien kanssa alkoi. Siis lasten aherrus. Helena nukkui sujuvasti pommiin aamun ryhmäkeskustelusta ja sitten ei meinannut nettiyhteydet toimia. Tehtävät saatiin kuitenkin suoritettua ajallaan. Helenalla oli tehtävänä Laivanupotuspeli sanoilla. Todella kiva! Miten onkin unohtanut tämän mun suosikin? 

Helenan tehtävän takia pääsin pelaamaan.

Nyt tästä kuntoilusta innostuneena laitoin vihdoin leuanvetotangon paikalleen. Se vain parisen vuotta odotti ja kerran Facebookin kirppispalstalla jo yritin sitä kaupitella suklaalevyn hinnalla. Mutta nyt se on paikallaan ja lapsetkin innokkaina roikkuvat siinä. Minun tavoitteena olisi edes yksi, mieluummin kaksi leukaa saada joskus vedettyä. Minun "treenamistani" pääset seuraamaan blogistani Lähtöpisteenä nolla.

Viikonloppu meni oikeastaan huomaamatta, ulkoiltiin ja pääsin vihdoin vähän haravoimaan pihaa. Joka syksy ja kevät ehdottelee miehelleni koivujen kaatamista pihalta.. Se lehtien määrä on ihan kamala, kun joka puolella on paljon lehtipuita. Lenkkeiltiin, jumpattiin ja leivottiin. Katariina on tosissaan treenannut pyöräilyä ja sujuu jo todella hyvin. Lupasin jo, että voidaan lähtä maantiellekkin lenkille.

Katariina kypärä on *Jollyroomista tilattu. 

Täytyy kunnostaa pyörä, että päästään Lempinkin kanssa pyöräilemään. Lempi on ihastunut Nettihatun** pipoon, ei yhtään haittaa, vaikka on liian iso. Minulla on samanlainen panta, liekö siksi tykkää juuri tuosta kuosista. 

Vaikka elämäntapoja muutan terveellisempään suuntaan, niin todellakaan en aio luopua kaikesta hyvästä. Leivotaan ja herkutellaan, yritän jättää sen huvikseen syömisen ja tolkuttoman herkuttelun pois nyt. Ja yösyömisen, siihen tahdon sortua joku yö. 

Helena leipoi omenapiirakkaa viikonloppuna, kun oli muutama lommoinen omena.

Viikonloppuna minulla oli laiskuus ruuan laitossa ja Helena olikin pitkään toivonut makaronisalaattia. Nopeaa ja helppoa. 

Pussi makaronia
1 - 2 purkkia tonnikalaa
Pussi herne-maissi-paprikaa
(raejuustoa)

Makaronit keitetään ja sinne sekaan sekoitellaan he-ma-pa ja tonnikala. Raejuustoa laitan usein myös, nyt sitä  ei sattunut olemaan. Hyvää myös jääkaappikylmänä :) 

Toisinaan on kiva tehdä mahdollisimman helppoa, nopeaa ja vaivatonta ruokaa.

Hyvää alkanutta viikkoa! 

-Kirsi

** Nettihatusta olen tehnyt esittelyn. Löydät sen tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti