tiistai 7. huhtikuuta 2020

etäopetuspäivä 16 ja kamalaa tappelua

Affiliate-linkki merkitty *

Kauan nuo Iida ja Katariina nätisti ovatkin leikkineet. Tänään taisivatkin tapella ja härnätä toisiaan menneiden viikkojen edestä. Ruokaillessa piti jo jalkojen asennostakin komentaa, kun ihan meni tappeluksi.. Istuvat kuitenkin vastapäätä vinosti ja silti toistensa jalat ärsytti.. Leikeissäkin vähän väliä jotain kinaa, märyä ja mökötystä. Toivottavasti huomenna olisi parempi päivä ja tuo turha toisen härnääminen jäisi pois. 

Koulupäivä meni vauhdikkaasti, Iidalla meni ehkä 20 minuuttia päivän tehtäviin. Sen puolesta kyllä enemmänkin saisi olla tehtävää, etenkin jos odottaa Helenaa ulos, niin aika tulee pitkäksi välillä. Toki joskus tehtävissä menee kauemmin. Helenalla oli tänään paljon tehtäviä ja matikassa taas pieniä ongelmia, jossain välissä kyseli pronomineistä tai jostain, mutta enpä kyllä osannut äkkiä sanoa mitään. Ilmeisesti löysi tarvittavat tiedot itse, kun käskin katsoa kirjasta, eikä uudelleen kysellyt. Mitä ne pronominit lie onkaan, ei mitään hajua. 

Hiukan huonosti Lempin pulkka luisti, mutta sen verran topakka on, että pulkka piti saada mukaan, eikä yhtään haitannut ettei luistanut. Lempiltäkin luonnetta löytyy :)


*Matsmartin paketti tuli, kannattaa kurkata tarjontaa! Edullisesti löysin koirillekin kuivaruokaa ja herkkuja, harvoin löytyy noin hyvää tarjontaa. Purkkaa, karkkia, sipsejä ym herkkua löytyi myös karkkipäiviä odottamaan. Tai purkkaa yritän aina pitää tarjolla ja yleensä en tuota enjoy-purkkaa osta.. Mutta kun halvalla sai... Ja kaikkea muutakin "tarttui" ostoskoriin. 

Illalla tytöt innostuivat maalailemaan uusilla askartelumaaleilla nimikylttejä talliin. Minä maalasin hengityskoneessa olevalle hevoselle kyltin, Iidan kädenjälkeä toinen. 

Harmittavasti punaista maalia ei tullut, vaikka tilasin ja Kärkkäiseltä oli äsken viestiä tullut ettei sitä tulekaan :( Pensseleitä pitää muistaa hommata uusia! 

Helenan kädenjälkeä..

Katariinan teos. Huomenna vielä kontaktimuovilla päällystetään kyltit.

Tänään oli ajatuksena Lempin kanssakin askarrella, mutta jäi kyllä ajatuksen tasolle. En enää millään jaksanut ja Lempilläkin oli tänään joku äksyily ja kitinäpäivä. Usiamman kerran kerkesi Katariinaanki hampaat upottaa ja hiuksiin tarttua. Uh huh! 

Oisko huomenna rauhallisempaa? 

-Kirsi / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti