perjantai 17. huhtikuuta 2020

Plopping ja etäopetuspäivä 22

Affiliate-linkki merkitty *

Plopping eli lenkkeily ja roskien kerääminen samalla
 oli tänään Iidan liikuntatunnin aiheena. 30 minuuttia lenkkeiltiin ja samalla kerättiin roskat kotiin tuotavaksi. Luontokin kiittää tällaisesta tehtävästä! Paljon löytyikin roskia ja muutama tölkkikin (taas). Meillä tytöt keräilevät muutenkin aina tölkit ja pullot palautettavaksi. Kohta ovat taas muovikassillisen keränneet parin viikon aikana ja muutaman kilometrin matkalla...

Päivän saalis, tytöt innostuivat kovasti roskien keräämisestä. Pitääkin ottaa tavaksi! 

Muuten koulupäivä sujui helposti ja nopeasti. Onneksi eilinen show ei toistunut. Opettajalle piti kirjoittaa kirje ja vähän muita tehtäviä oli Iidalla. Helenallakaan ei paljoa tehtäviä ollutkaan. Ovat jo monta kirjaa käyneet loppuun. Juhanilla oli aamulla koe, mutta muuten ei hänelläkään tehtäviä paljon tuntunut olevan. Siivouspäivä ja sitten saakin viikonloppua alkaa viettämään. Tai, no eihän se viikonloppu normiarjesta paljon poikkea, vain koulutehtävien osalta... Mutta siivouspäivänä on karkkipäivä. Tilaan usein *Matsmartista karkkia ja muita herkkuja pidemmäksi aikaa, kun edullisesti löytyy. 



Rippikoulu onkin nyt iso kysymysmerkki. Etänä nyt on Juhanilla riparijuttuja, mutta leirien ajankohdat muuttuvat, jos leirejä edes voi järjestää? Konfirmaatiokin on ehkä loppukesällä tai syksyllä.. Rippileirin peruminen kokonaan olisi tavallaan harmi, onhan ne leirit ihan mukavia kuitenkin. Vaikka ne leirit nyt ei tietenkään teinejä kiinnosta, ainakaan meillä, niin mukavia muistoja sieltä on jäänyt.. Vai pitääkö se nyt vaan sitten teinin tapaan vastustaa kaikkea, myös riparia? Sai kyllä ihan itse päättää haluaako mennä rippikouluun ollenkaan, menihän tuo. 

Kyllähän se tuo korona nyt niin paljon kesän suunnitelmiin vaikuttaa, ja kun ei oikein osaa ennakoida.. Mikä on tilanne viikon päästä tai toukokuussa? Entä heinäkuussa? Entä syksyllä? 

No aika sen näyttää sitten, toivottavasti hyvä! Muistakaa pitää etäisyyttä muihin ja pysytellä kotona.

Hyvää viikonloppua!

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti