perjantai 17. huhtikuuta 2020

Lahjavinkkejä äitienpäivään :) +alekoodi

Affiliate-linkit merkitty *

Paljon puhutaan kuinka nyt koitti vaikeat ajat yrityksillekkin, etenkin pienet yritykset, joilla ei puskurirahaa ole loputtomiin ovat äkkiä konkurssin partaalla. Jos kauan tämä jatkuu, niin isommatkin yritykset ovat ongelmissa. Nyt jos koskaan on hyvä tilaisuus tukea kotimaisia yrittäjiä!

Lahjakorttien ostaminen esimerkiksi olisi nyt kovaa valuuttaa, yrittäjä saa tuloa ja kortin voi käyttää vaikka tämän kriisin jälkeen jos ei heti uskalla esim. ravintolaan, parturiin tai hierojalle lähteä. Itse aion kartoittaa lähiaikoina, mitä lahjakortteja tai tuotteita tarvitsisin  ja koitan suosia kotimaisia toimijoita nyt. 
Lahjakorteissa on toki riski, jos yritys tekee konkurssin, niin lahjakortti on mennyttä siinä.

Nyt kun äitienpäiväkin on tulossa (joo, se lähestyy jo vauhdilla!) ja lahjoja äideille ja mummuille tulee hommailtua, kannustaisin teitä kaikkia miettimään lahjan kotimaisuusastetta. Varainhankinnan myötä olen päässyt tutustumaan moniin ihaniin kotimaisiin tuotteisiin esim. Biokia, Nettihattu ja Kaurilan Sauna. Kannattaa tutustua, jos lahjavinkkejä etsii.

Paljon voimme tehdä yksilöinä/perheinä kotimaisten yritysten ja kotimaisen tuotannon eteen. 

Näin koronan ja sosiaalisen etäisyyden aikana lahjavinkeiksi sopisi myös erilaiset viihdepaketit yms. kuten *Elisa Viihde, *Elisa Kirja ja *Nextory.

*Adlibriksesta  löytyy paljon kirjoja ja puuhaa koti-iltoihin. Luettavaakin löytyy laidasta laitaa, itse juuri aloitan lukemaan Mariette Lindsteinin psykologisia trillereitä, jotka tilasin Adlibriksesta.

Ja nyt sopivasti Adlibriksella on viikonlopun supertarjous -10% kaikista tuotteista alekoodilla: KEVAT10.
Tarjous on voimassa 17.4-19.4. Ei koske lahjakortteja.

Myös lehdet ovat mukavia lahjoja, ne kun ilahduttaa useamman kerran. Esim. *Lehtitukku tarjoaa paljon erilaisia lehtiä
Novitan-lehti ilahduttaa käsitöistä innostuneita.

*Tilaa Suuri Käsityö! Saat 5 kk lehdet vain 24,90 eurolla ja ihanan tilaajalahjan.

Kirjapaketti on aina mieluinen, ainakin minulle :) Puolisokin osaa pelata varmanpäälle ja ostaa lahjaksi kirjoja! 

Käsityöt ja itse tehdyt lahjat ovat myös aina mieluisia. Meillä lapset ovat koristelleet kangastusseilla tyynyliinoja yms. lahjoiksi. On tehty patalappuja, koruja, avaimenperiä, maalattu kahvikuppeja jne. Nyt pitäisikin uusi kiva idea keksiä..


-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti