maanantai 16. maaliskuuta 2020

esittelyssä varainhankintaa : Kaurilan Sauna

Kaupallinen yhteistyö:  Kaurilan Sauna

Kaurilan saunan kotimaisten, käsintehtyjen ja ekologisten  tuotteiden avulla varainhankinta onnistuu helposti. Kaurilan saunan ihanaakin ihanampaa luonnonkosmetiikkaa on ilo käyttää. Valikoimasta löytyy myös ekologisia saunatuotteita. Kosmetiikkaa pääsimme testaamaan ja voi vitsi miten huippuja! 

 Mitä minä tykkään Kaurilan Saunan tuotteista? Miksi? 

Luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempia tuotteita suosin aina mielelläni. Kotimaisuus ja käsityöläisyys ovat aina mieluisin vaihtoehto minulle. Kaurilan sauna + varainhankinta on huippu yhdistelmä. Varainhankinnalla tuet esim. joukkuetta ja kotimaista yritystä. 

Tuotteet, joita testasimme

Palashampoot olisivat olleet suosikkejani jo aikaisemmin, mutta edellisestä palashampoon käytöstä (eri merkin luonnonkosmetiikkaa) jäi ikävä kutiseva vaiva pitkäksi aikaa.. Ei täitä, vaikka niitäkin jo epäilin, mutta jokin allerginen reaktio. No, ajattelin kuitenki nyt testata mustaherukka shampoota, kuulostaahan se jo ihanalle. 
Ja en voi kyllä kuin kehua, minun perisuomalaiset maantienharmaat hiukset tahtovat rasvottua helposti (imetysaikana varsinkin) ja lätistyy äkkiä, mutta nyt hiukset pysyivät puhtaina ja kuohkeina pidempään. 


Hiusten hoitoaineet (tavalliset marketti merkit) saa hiukset limaisiksi, kyllähän ne saa hyvin selväksi, mutta lähmääntyy hetkessä. Siksipä en niitä oikein ole tykännyt käyttääkään. (Ja sen on kyllä huomannut.. ) Ekokosmetiikastakaan en oikein mieluista löytänyt. Ikuiseksi takkupääksi luulin jo tulleen tuomituksi, mutta Kaurilan Saunan Sitruunaruoho hoitoaine on ihan loistava. Saa hiukset tuntumaan ja tuoksumaan raikkailta ja ne on helppo harjata. Eikä mene heti takkuun uudelleen. Hiukset eivät näyttäneet enää epämääräiseltä harakanpesältä ja hamppukasalta. Meillä tytöt tykkäävät tehdä kampauksia minulle ja minun tukkani aina takkuuntuu hetkessä, mutta nyt kun olen käyttänyt Sitruunaruoho hoitoainetta hiukset pysyvät selvinä myös parturileikkien ajan. Aivan käsittämätön muutos! 

Tytöille olen myös käyttänyt hiustenhoitoon nyt Kaurilan Saunan tuotteita ja tänään illalla viimeksi ajattelin kuinka helppoa on saada hiukset selvitettyä! 

Laventelin tuoksuista deovoidetta olen myös kokeillut ja vaikuttaa oikein hyvältä. Vaikka raskausaika on jo kaukana takana ja vauvakin on taapero, niin ilmeisesti imetys pitää hormonitoimintaa vilkkaana ja saa minut hikoilemaan voimakkaasti. Tämä deovoide on yllättänyt kertakaikkiaan minut. Monia roll on ekodödöjä olen kokeillut ja aina ne on pettäneet minulla ja hiukan epäillen tähän deovoiteeseen suhtauduin. Mutta pieni sipaisu on riittänyt ja pitänyt minut hyvä tuoksuisena ja olokin on ollut raikas. (Tiiätkö, kun huomaa haisevansa hikiselle tulee ihan nuuttunut olokin..) Ihan hirveää hikitreeniä en ole nyt tehnyt, mutta arjessa tämä on osoittautunut parhaimmaksi mitä olen koskaan käyttänyt (mukaan lukien ei ekomerkit). Kerronpa joku päivä kuinka kävi kunnolla treenatessa. 

Ruususuola kuorintapalaa en ole vielä kokeillut, säästän sen omiin rentouttaviin ja rauhallisiin saunassa käynteihin. Kerronpa sitten, mitä tykkäsin siitä, kunhan pääsen kokeilemaan.

Tästä  pääset lukemaan ruususuola kuorintapalan ja deovoiteen kunnollisen testauksen. Tähän laitan vain lyhyesti IHAN HUIPPUJA!! 

En voi kuin kehua näitä tuotteita! 
Menee itselläni ehdottomasti jatkoon! 



 KUINKA sinä pääset nauttimaan näistä ihanista tuotteista? 

Esimerkiksi Varainhankinnan avulla, myös jälleenmyyjiä ja verkkokauppa löytyy. 

Varainhankinta, kuinka homma toimii? 

-Valitaan yhteyshenkilö, joka tilaa jäsenille/myyjilöe myyntimateriaalin. 

-Ilmoittakaa milloin teette ennakkomyyntiä, koska aloitatte ja kuinka kauan. Esim. 3 viikkoa on suosittu aika kampanjoissa yleensä. 

-Kun kampanja on päättynyt yhteyshenkilö lähettää ryhmän tilaukset Kaurilan saunalle, joka vahvistaa tilauksen ja toimittaa laskun. 

Hoks. Tuotteet toimitetaan kun lasku on maksettu! Tuotteiden hinnat kannattaa siis kerätä heti myyntihetkellä jo. Tilauksen tullessa onkin helppoa vain jakaa tuotteet, kun ne on jo maksettu. 

Myyntiansio on 4 euroa / tuote. Äkkiä kerää isommankin summan! 

Täysin riskitöntä, maksu kun kerätään heti ennakkomyyntiä tehdessä. 
Tilatessa on jo tuotteiden maksut kerättynä, ei tarvitse miettiä lunastaako kaikki tilauksensa varmasti. 

*Toimitusaika noin pari viikkoa. 

*Tilaukset pakataan tilauslomake -kohtaisesti eli myyjät lajittelevat omat tilauksensa asiakkailleen toimitettaviksi. 

Lisätietoja saat osoitteesta varainhankinta@kaurilansauna.fi
Tuotteet olivat niin kauniita ja kauniisti pakattu, että mietin raaskiiko käyttääkään. 

-Kirsi / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti