keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Etäopetus 2. päivä ja Kaurilan Saunan tuotteiden testaamista

Affiliate-linkki merkitty *

Huh huh. Tänään on virallisesti toinen päivä, kun lapset ovat etäopetuksessa. Eilen Iidan opettajalta tulikin sellainen läksyviesti, että olin jo hätää kärsimässä ja mietin millä ajalla kerkeän tämän kaiken opettaa.. Iidalla onneksi koulu sujuu hyvin ja osasi pääasiassa itsenäisesti tehdä tehtävät. Liikuntatunti pidettiin metsässä. Tänään jopa muistin ottaa kuvia opettajalle tehtävistä.
Tytöt innostuivat metsässä liikkumaan, kiipeiltiin puihin ja kiven päälle, tasapainoteltiin kaatuneilla puilla ja kannoilla, hypittiin, pompittiin, loikittiin... Todella kivaa oli kaikilla. Helenan liikuntatunti tuli samalla pidettyä. Juhani taas kävi lenkillä Lilan kanssa. 

Katariina viihtyi hyvin *lukulumoa kuunnellen ja koululaisilla oli aika rauhallista tehdä tehtäviä. Helena sai hakea tänään koululta Cromebookin lainaan, helpottaa paljon hommaa, kun vihkotehtävät pitää tehdä sinne yms. Ehkä jossain välissä ostan sen toisen läppärin, mutta ei nyt ihan heti ole onneksi pakko.
*lukulumosta juttua edellisessä postauksessa.

Katariina

Iida tasapainottelee kaatuneella puunrungolla. 

Muutama vinkki tekemisistä:

*Yle Areenasta löytyy nyt ilmaiseksi Ryhmä Haun neljäs tuotantokausi katsottavaksi. Kiva välillä saada lapset rauhoittumaan vaikka sitten ohjelmien pariin, jos (siis KUN) meno menee villiksi.

*Sanoma Pro avaa myös palvelunsa ilmaiseksi käyttöön nyt joksikin aikaa. Kannattaa tutustua, jos ei ole jo teidän kouluissa käytössä. Meillä esim. Helena harjoittelee englantia tämän avulla. 

Kaurilan saunan tuotteita pääsin testaamaan varainhankintaan liittyvän jutun tiimoilta. 

Tässä alkuperäinen juttu Kaurilan Saunasta. Tänään vihdoin pääsin kokeilemaan Ruususuola kuorintapalaa. Sen olin säästänyt omaan rentouttavaan saunahetkeen, tänään tunsin sen ansainneen.. Aivan ihana! Saunan jälkeen piti ihan esitellä miehelle ja tytöille kuinka ihanan pehmeältä iho tuntui. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! 

Tänään tuli lenkkeiltyä ihan urakalla. Kolmesti käytiin lenkillä, viimeinen lenkki mentiin ripeästi, kyykkyä ym. lihaskuntoliikkeitä ja pulkassa vedin tyttöjä. Ihan hiki tuli! Nyt pääsi Kaurilan Saunan deovoidekkin kunnon testiin ja olen ihan myyty!


Ja hups, se shoppailulakko lipsahti äsken, kun Iidalla oli niin kova puute kirjoista. Seitsemän uutta kirjaa tilasin vahingossa, mutta en sortunut tilaamaan muuta, kuten lankoja. Mutta nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, ehkä pari pientä lipsahdusta sallitaan yleisen viihtyvyyden takia ja onpahan hetkeksi tekemistä. Kirppiksille, josta usein ostan kirjat, en nyt tässä tilanteessa halua lähteä. Adlibriksen *alennuksia hyödynsin.

Saapa nähdä mitä huominen tuo tullessaan, tänään sain muistella äidinkielen aikamuotoja, %-laskuja ja musiikin nuotteja. Nuotit laitettiinkin jääkaapin oveen kiinni, jotta voidaan päivittäin harjoitella. Ensi viikolla ne pitäisi osatakkin sitten ulkoa. Illalla kerkesin kymmenisen minuuttia istuskella ja sukkia neuloa, Juhanin leikkiessä Lempin kanssa. Muuten on kyllä kokoajan ollut ohjelmaa, kiirettä ja tohinaa.

-Kirsi / Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti