maanantai 16. maaliskuuta 2020

Etäopetukseen siirtyminen

Affiliate-linkki merkitty *
Koronan mellastaessa ympäriinsä päätin siirtää lapset etäopiskeluun riskiryhmään kuulumisen takia. Harrastukset meillä onkin jo kaikki tauolla, kokoukset siirretty tulevaisuuteen ja turhaa liikkumista vältellään. Saa nähdä kuinka hermot kestää..

Nyt loppuviikolla ja viikonloppuna jo oleskeltiin kotona. Ulkoiltiin paljon, tehtiin käsitöitä, leivottiin pullaa yms. Teinillä etenkin meinaa aika tulla pitkäksi, mutta keksin kyllä tekemistä hänellekin, heh heh. Eri asia vain saada tarttumaan toimeen. Mopo odottaa korjaamista, seinä ja portaat maalaamista, kaappi tyhjentämistä jne. Koiraa onkin nyt innokkaasti lenkittänyt, ainakin Lila saa nyt reippaasti liikuntaa!

Tytöt, etenkin Iida ja Katariina, leikkivät vielä paljon, lelut on jatkuvasti ihan hujan hajan pitkin mökkiä. Eiliseltä lenkiltäkin oli kotiin tuomisena kasa risuja ja lenkin jälkeen jonkinlainen nuotioleikki oli käynnissä. Helena innostui ompeluhommista, on korjannut helppoja sauman ratkeamia, ommellut nukenvaatteita ja donitsipompuloita. 

Tylsyys on hyväksi, tylsyys antaa sysäyksen luovuudelle ja leikille. 

Itsekkin sain aloitettua uudet villasukat. Mallina Auringonkukat Ihanat VILLASUKAT - lehdestä 

Meillä etäopetukseen siirtyminen onnistui loistavasti, koska olen kotona. Ymmärrän kyllä ettei se kaikilla ole niin helppoa. Tsemppiä tulevaan kaikille, kenen lapset jäävät nyt kohta etäopetukseen! 

-Kirsi / Lapsellista arkea 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti