keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Esittelyssä varainhankintaa : Turvatalkoot, kevät ja kesä

Voit lukea aikaisemman juttuni Turvatalkoista tästä.

          Yhteistyössä Turvatalkoot

Turvatalkoiden Kevät ja Kesä - varainhankintatuotteet ovat tulleet tarjolle. *Toimitukset joissain tuotteissa on 20.4 alkaen, muissa 1.4 alkaen. 
*Kuvasto on voimassa 16.3 alkaen. 

Myynnissä ovat mm. yllä olevassa kuvassa olevat tikkarit. Nämä sokerittomat, xylitolia, tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita sisältävät tikkarit olivat myös hyviä! (Arvostelijoina Iida ja Katariina.) Tikkareita on monenlaisia esim. matkapahoinvointiin ja kurkkukipuun. Uutena on tullut myös raakapatukoita, joissa maku on kuulemma hyvä, ei sellainen tunkkainen mitä usein on. Ekologisia tuotteita on myös kivasti tarjolla! Ihan pakko mainita kestopillit. 

Tikkarit ja patukat ovat mm. gluteenittomia ja laktoosittomia. Tarkemman tuoteselosteen näet täältä kaupanpuolelta tuotteista (nyt en vielä voi linkata tarkemmin, lisään tarkemmat linkit myöhemmin. Tuosta pääset kuitenkin kauppaan ja sieltä voi etsiä tuotteen, kun on sinne laitettu. Nyt ei vielä ollut.) 

Muutoksia talveen on tulossa. Jatkossa (16.3 alkaen) myyntiansio on 5 euroa / tuote. Myyjille on tullut bonuksia myyntityötä innostamaan ja vauhdittamaan. Kurkkaa huikeat bonukset täältä.

Yli 300 tuotetta myynyt tiimi saa 200 euron bonuksen.

Tietopaketti löytyy täältä.
Uusi kuvasto täältä.
Tilaa infopaketti tästä
Aloita kampanja tästä.

Helppoa! Riskitöntä! Ei minimimääriä, toimituskuluitta tilausmäärän ollessa yli 20 tuotetta. 

Uusien tuotteiden lisäksi edelleen ihanat ja tärkeät heijastintuotteet ovat valikoimassa.  (Linkki edelliseen Turvatalkoot - juttuun ylhäällä ja lämmin suositus minulta. Esim. Ne sormikkaat, ihan huiput, haluan lisää niitä!!) 

Heijastin on halpa henkivakuutus ja turva liikkujille! Turvatalkoiden tarkoin mietityt tuotteet ovat helposti myytävissä ja hinnatkin kohtuullisia. Myyjätiimi kerää helposti rahaa näillä mahtavilla (turvallisilla)tuotteilla. Jokaiselle löytyy jotain ostettavaa ja näin pääsee tukemaan myyjien kohdetta - oli se sitten leirikoulu, jääkiekko- tai jalkapalloharrastus esimerkiksi. 
Varaa oma myyntijakso ja kerätkää rahaa! 

-Kirsi /Lapsellista arkea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti